Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Goedkoop verhuizen

Goedkoop verhuizen is een groot voordeel voor iedereen. Er zijn verschillende manieren om goedkoop te verhuizen. Op deze pagina vindt u alle richtprijzen en verhuistips tot informatie over de werkzaamheden van een verhuizer.

Prijzen goedkoop verhuizen

Verhuiskosten worden opgebouwd uit 3 verschillende onderdelen:

  • De kosten van de verhuizers
  • De kosten van de verhuiswagen
  • De voorrijkosten

Deze bovengenoemde kosten zorgen voor het overgrote deel van uw verhuiskosten. Het is mogelijk om gebruik te maken van aanvullende verhuisservices, deze services brengen wel extra kosten mee. In de tabel hieronder vindt u per onderdeel de gemiddelde kosten.

DienstRichtprijs
Verhuiswagen
verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer€ 60 per uur
verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer€ 75 per uur
Verhuizers
Verhuizing naar flat of twee- tot drie kamerappartement€ 750
Verhuizing naar twee-onder-een-kap€ 900
Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse€ 1100
Voorrijkosten
Voorrijkosten algemeen€ 0,50 - € 1 per km

Wilt u een verhuizer inhuren, maar hier niet te veel voor betalen? Vraag dan gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van goedkope verhuisfirma’s bij u uit de buurt. Door deze offertes met elkaar te vergelijken, komt u vanzelf uit bij de beste verhuizer voor uw project. De aanvraag is geheel vrijblijvend en gratis, u zit dus nergens aan vast. Bovendien bespaart u met de vergelijking tot 40% op uw verhuiskosten.

Besparen op uw verhuizing?

Vergelijk en kies de firma die bij u past

Goedkoop verhuizen

Tips voor een goedkope verhuisfirma

Goedkoop verhuizen is een gevolg van goede voorbereidingen op de verhuizing. Hieronder geven we een aantal tips waardoor u uw verhuizing zo goedkoop mogelijk regelt.

  • Bedenk wat u zelf kunt doen
  • Maak goede afspraken
  • Overweeg extra verhuizers

1. Bedenk wat u zelf kunt doen

Door te helpen met de verhuizing, wordt goedkoop verhuizen een reële optie. Ga dus na of er klussen zijn die u zelf kunt uitvoeren, om zo verhuiskosten te besparen. U kunt hierbij denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Het uit elkaar halen van meubels;
  • Het inpakken van uw spullen;
  • De ingepakte dozen alvast klaarzetten;
  • Het zelf besturen van de verhuiswagen.

Als u bijvoorbeeld zelf de verhuisdozen regelt, scheelt dat al snel € 50. Ook zelf in- en uitpakken kan flink schelen. U schakelt de verhuizers dan enkel in om uw inboedel te vervoeren. Ook verhuren gespecialiseerde verhuisfirma’s alleen een verhuiswagen – voor als u zelf wilt rijden en wilt besparen op de kosten voor het inhuren van verhuizers.

2. Maak duidelijke afspraken

Ga goed na welke werkzaamheden u precies wilt overlaten aan een verhuisbedrijf. Wat heeft u te besteden en wat wilt u met dit budget bereiken? Kijk goed naar de gespecificeerde verhuisoffertes die u ontvangt en maak duidelijke afspraken met het verhuisbedrijf voor u een beslissing neemt. Zo voorkomt u onaangename verrassingen die u mogelijk in een later stadium tegenkomt en kunt u goedkoop verhuizen zonder onverantwoorde keuzes te maken.

3. Overweeg extra verhuizers

Vele handen maken licht werk. Met extra verhuizers kunt u sneller laden en lossen, zodat de verhuizing vlotter verloopt. Op het eerste gezicht lijkt het duurder om meer verhuizers in te huren, maar het zorgt niet automatisch voor hogere verhuiskosten. De uiteindelijke verhuiskosten kunnen zelfs lager uitpakken door deze uiteindelijk goedkope verhuizers. Dit komt omdat er minder arbeidsuren nodig zijn om de verhuizing uit te voeren. Waardoor uw spullen sneller worden in- en uitgeladen.

Bespaar tot 40% op uw verhuizing

Heeft u de tips doorlopen? Dan is er nog een laatste stap: goedkoop verhuizen door te vergelijken. Het verschil in prijs tussen verschillende verhuizers loopt op tot wel 40%. Hier kunt u perfect gebruik van maken. Hoe? Vraag gratis tot wel 6 offertes aan van goedkope verhuisfirma’s bij u uit de buurt. Leg de verhuisoffertes naast elkaar en kies de beste verhuizers uit voor uw project. Binnen 2 dagen neemt een verhuisspecialist contact met u op om de werkzaamheden te bespreken. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

5/5 - (1 vote)

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar