Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisfirma Leuven

Een verhuisfirma uit Leuven zorgt voor een snelle en efficiënte verhuizing, zodat u snel van uw nieuwe woning kunt genieten. Op deze pagina vindt u informatie die u nodig heeft om de juiste verhuisfirma uit Leuven te vinden.

Verhuisfirma uit Leuven: de kosten

De totale kosten voor een verhuisfirma uit Leuven hangen af van de opdracht. Iedere opdracht is namelijk uniek en vergt een eigen aanpak. Om een compleet beeld te krijgen van de verschillende kosten per woning, vindt u in onderstaande tabel de verschillende situaties.

OptieAantal verhuizersVerhuisservicesTotale kosten
Twee- of driekamerappartement1 verhuizer€ 600 - € 850
Twee-onder-een-kapwoning2 verhuizers- Inpakker€ 900 - € 1.200
Vrijstaande woning of villa4 verhuizers- Inpakker
- Handyman
€ 1.400 - € 1.700

Extra mogelijkheden van verhuisfirma’s uit Leuven

De belangrijkste taak van een verhuisfirma is het snel, efficiënt en schadevrij transporteren van uw inboedel. Om u tijdens de gehele verhuizing te ontzorgen, bieden verhuisfirma’s uit Leuven extra verhuisservices aan. Deze extra mogelijkheden vindt u in de onderstaande tabel.

OptieRichtprijsVoordelen
Meubelbewaring€ 115 voor een opslagbox van 30m³ per maand - Ruimte als u nog niet kunt verhuizen
- Extra ruimte als u ruimte tekortkomt
Handyman service€ 40 per uur- Montage/demontage tv, meubelen, schilderijen, e.d.
- Reparatie en schilderwerkzaamheden
Inpakker€ 30 per uur- Inpakken van de gehele inboedel
- Gegarandeerd schadevrij en van goed resultaat
Verhuislift€ 75 per uur- Voor woningen op een hogere verdieping
- Verplaatsen van banken, koelkasten en bedden
Piano verhuizen€ 200 - € 300- Prijs verschilt per grootte van de piano
- De gehele verhuizing verzekerd

Bespaar 40% op een verhuisfirma uit Leuven

Bent u benieuwd wat de exacte kosten voor uw verhuisopdracht zijn? Vraag nu tot 6 offertes aan van betrouwbare verhuisfirma’s uit Leuven en de ontdek de exacte prijs voor uw verhuis. Bovendien bespaart u door het vergelijken van deze offertes tot 40% op uw verhuiskosten. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen ontvangt u al reacties van de vakspecialisten.

Vergelijk prijzen van lokale verhuisfirma's

Ontvang tot wel 6 offertes van bedrijven in uw regio

De voordelen van een verhuisfirma uit Leuven

Verhuisbedrijven hebben verschillende voordelen die ervoor zorgen dat uw verhuis vlekkeloos verloopt. De belangrijkste voordelen vindt u hieronder op een rij:

1. Jarenlange ervaring

Veel mensen hebben hulp nodig bij het verhuizen van hun bezittingen. Doordat verhuizers de juiste opleiding hebben gevolgd en ervaren zijn, is het inhuren van een verhuisfirma uit Leuven de juiste optie. Uw verhuisdozen zijn op de juiste manier ingepakt waardoor er geen schade ontstaat. Daarnaast ontzorgen de verhuizers u op alle mogelijke manieren. Zij geven u advies, zodat uw verhuizing vlekkeloos verloopt.

2. De kosten

Het inhuren van een verhuisfirma is minder duur dan u wellicht denkt. Het gebruik van bepaalde diensten is uiteindelijk ontzettend voordelig, vergeleken met de arbeid die u anders zelf verricht. Verhuizers geven daarnaast gratis tips en helpen u met de voorbereidingen van de verhuisdag. Zelf verhuizen brengt grote risico’s met zich mee. Zo bestaat er de kans dat u blessures oploopt wanneer u zware dozen tilt.

3. Erkende verhuizers

Verhuisfirma’s uit Leuven regelen uw verhuizing van begin tot eind. Hoe herkent u nu een betrouwbare verhuisfirma? Erkende verhuizers zijn firma’s die aangesloten zijn bij de Belgische Kamer der Verhuizers (BKV). Deze verhuisfirma’s voldoen aan alle eisen van het BKV. Dit houdt in dat zij duidelijke en gedetailleerde offertes uitwerken, de klant juist informeren en beschikken over goed opgeleid personeel en goedgekeurde materialen.

Verhuisfirma Leuven

Vergelijk en vind de beste deal

Wist u dat u door het vergelijken van offertes tot wel 40% kunt besparen op uw verhuisopdracht? Door offertes te vergelijken vindt u gemakkelijk de beste deal voor uw verhuizing. Hoe u dit doet? Vraag nu tot wel 6 offertes aan van betrouwbare verhuisfirma’s uit Leuven en ontvang binnen 2 werkdagen al een respons van deze specialisten. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden. Start nu de vergelijking en vind de verhuisfirma die het beste bij uw verhuisopdracht past.

3/5 - (2 votes)

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar