Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuizingen

Verhuizingen kunnen een complexe en tijdrovende onderneming zijn. Verhuisfirma’s zijn erin gespecialiseerd om te zorgen dat uw persoonlijke eigendommen veilig bij uw nieuwe woning aankomen. Succesvolle verhuizingen vergen de juiste planning en uitvoering. Hier vindt u alles wat u moet weten over verhuizingen.

Hoeveel kost een verhuizing?

U wilt verhuizen en de eerste vraag die in u opkomt is waarschijnlijk: wat zijn de kosten voor deze verhuizing? Verhuiskosten bestaan uit 3 onderdelen:

  • Kosten voor de verhuiswagen
  • Kosten voor de verhuizers
  • Voorrijkosten

Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde kosten per onderdeel per uur.

DienstRichtprijs
Verhuiswagen
verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer€ 60 per uur
verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer€ 75 per uur
Verhuizers
Verhuizing naar flat of twee- tot drie kamerappartement€ 750
Verhuizing naar twee-onder-een-kap€ 900
Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse€ 1100
Voorrijkosten
Voorrijkosten algemeen€ 0,50 - € 1 per km

Bespaar 40% op de prijs van uw verhuizing

Alle verhuizingen zijn anders en daarom geldt er voor elke verhuisopdracht weer een andere prijs. Wilt u precies weten waar u aan toe bent en zorgeloos kunnen verhuizen? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van erkende verhuizers bij u uit de buurt.

Verhuis zorgeloos

Vind betrouwbare verhuisbedrijven binnen 5 minuten.

Zorgeloos verhuizen

Een verhuisbedrijf kan verschillende taken voor u uitvoeren. Denk aan het in- en uitpakken en het vervoeren van uw inboedel. Het voordeel van het inschakelen van een erkende verhuisfirma is dat deze snel en efficiënt werkt. We adviseren u om te kiezen voor Erkende Verhuizers. Zij hebben een opleiding afgerond en voldoen aan eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. De algemene voorwaarden zijn in samenspraak met de consumentenbond opgesteld en de verzekering is goed geregeld. Let er bij de aanvraag van een verhuisofferte dan ook goed op of u te maken hebt met een erkend verhuisbedrijf.

Particulier, zakelijk of internationale verhuizingen

Verhuizen kan binnen verschillende gebieden ingedeeld worden. Veel consumenten denken direct aan de particuliere verhuizingen, maar ook zakelijke of internationale verhuizingen komen veel voor en hebben specifieke aandachtspunten. Denk bij een bedrijfsverhuizing bijvoorbeeld aan het aanstellen van een coördinator en het maken van een draaiboek. Dat zorgt voor een goed gestroomlijnde verhuizing. Internationaal verhuizen vraagt om een gespecialiseerd verhuisbedrijf, dat ervaring heeft met het vervoer van containers over zee of door de lucht.

Verhuizing

Kosten en moeite besparen bij het verhuizen? Check de verhuistips!

Ook bij het verhuizen kunt u de kosten laag houden en uzelf moeite besparen. Hiervoor hebben wij enkele verhuistips op een rijtje gezet.

1. Verhuis met structuur

Verhuis verstandig en verhuis hierdoor snel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van een planning of een checklist om zo gestructureerder aan de slag te gaan.

2. Verhuis efficiënt

Om stress te voorkomen raden wij u aan om zo efficiënt mogelijk in te pakken. Begin op tijd met inpakken en huur of koop stevige en gespecialiseerde verhuisdozen. Het verhuizen verloopt sneller als u de inboedel al klaarzet voor de verhuisdag. Hierdoor zijn de spullen sneller ingeladen. Ten slotte is het handig om op elke doos de inhoud op te schrijven, zodat ook het uitpakken vlotter verloopt.

3. Neem een professioneel verhuisbedrijf in dienst

Veel mensen denken dat het verhuizen iets is wat zij makkelijk zelf kunnen doen. In de praktijk blijkt dat er nogal eens wat mis gaat als mensen zelf aan de slag gaan om hun inboedel van A naar B te vervoeren. Daarom is het verstandig om een expert het werk te laten uitvoeren. Vraag daarom geheel gratis en vrijblijvend tot wel 6 offertes op en verhuis zonder zorgen.

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar