Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisfirma Genk

Verhuisfirma’s uit Genk ontzorgen u op alle mogelijke manieren. Bent u op zoek naar een gespecialiseerde verhuisfirma uit Genk? Hieronder vindt u alle prijsinformatie en mogelijkheden.

De prijzen voor een verhuisfirma uit Genk

Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar de totaalprijzen voor een verhuisfirma uit Genk? Om u goed te informeren over alle prijzen, zijn in deze tabel 3 situaties uitgewerkt.

OptieAantal verhuizersVerhuisservicesTotale Kosten
Zo goedkoop mogelijk1 verhuizer€ 400 - € 600
Extra hulp2 verhuizers- Inpakker€ 800 - € 1.100
Grote verhuizing4 verhuizers- Inpakker
- Handyman
€ 1.300 - € 1.600

Zo goedkoop mogelijk: wilt u zo goedkoop mogelijk verhuizen? De beste manier om dit te doen is door zelf de handen uit de mouwen te steken. Pak voor de verhuisdag al uw inboedel in en zorg dat alles tot in de puntjes geregeld is. Vraag daarbij familie en vrienden om mee te helpen. Zo hoeft u alleen een verhuisfirma in te huren om uw inboedel te transporteren naar uw nieuwe woning. De totale kosten van deze optie liggen tussen € 400 – € 600.

Extra hulp: wilt u graag extra hulp zodat uw verhuizing sneller verloopt? Door het inschakelen van extra verhuizers verloopt uw verhuisdag sneller. Daarnaast pakt een inpakker uw inboedel schadevrij in, waardoor u geen onnodige kosten maakt. De totale kosten liggen tussen € 800 en € 1100.

Groot huis: heeft u een inboedel die groter is dan 50m³? Om uw verhuizing zo spoedig mogelijk te laten verlopen is het slim om meerdere verhuizers van een professionele verhuisfirma in te huren. Maakt u gebruik van een inpakker en een handyman die al uw apparaten installeert? Dan liggen de totale kosten tussen de € 1300 – € 1600.

Vergelijk verhuisfirma’s uit Genk voor de beste deal

Bent u op zoek naar de beste deal voor uw verhuizing? Door verhuisoffertes te vergelijken bespaart u tot wel 40 procent op uw verhuiskosten. Vraag nu tot 6 offertes aan van betrouwbare verhuisfirma’s uit Genk en ontvang binnen 2 werkdagen al een reactie van de specialisten. Uw aanvraag is al binnen 2 minuten verzonden en is geheel gratis en vrijblijvend. Start nu de vergelijking en vind de beste deal voor uw verhuizing.

Vergelijk prijzen van lokale verhuisfirma's

Ontvang tot wel 6 offertes van bedrijven in uw regio

De kosten van een verhuizing

De totale kosten van uw verhuizing zijn afhankelijk van een aantal belangrijke factoren. Deze factoren zijn hieronder uitgewerkt.

1. Verhuiswagen

Grootte verhuiswagenKosten
verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer± € 65 per uur
verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer± € 75 per uur

2. Kilometervergoeding

Het aantal kilometers dat de verhuiswagen moet rijden is een belangrijk onderdeel van de totale kosten. De extra kosten nemen namelijk toe per gereden kilometer. De meting start al vanaf het moment dat de verhuiswagen gaat rijden. Een verhuisfirma uit Genk brengt de eerste 20 kilometer vaak niet in rekening, wat u een hoop kosten bespaart. De kosten voor extra kilometers liggen meestal tussen € 0,50 – € 1 per km.

3. Extra verhuizers

Het inhuren van extra verhuizers is een optie die bijna iedere verhuisfirma uit Genk biedt. Het zorgt ervoor dat uw verhuizing sneller verloopt. Extra verhuizers dragen alle zorg en helpen u met het tillen van uw inboedel. Het inhuren van een extra verhuizer kost € 30 – € 35 per uur.

4. Verhuisservice

Een verhuisfirma biedt meerdere mogelijkheden om u te ontzorgen. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid om een inpakker of een handyman in te huren. Gaat u verhuizen vanaf een hoger gelegen verdieping? De meeste verhuisfirma’s verhuren ook verhuisliften. Bekijk het volledige aanbod op de pagina over verhuisservice.

Automatische verzekering via een verhuisfirma

Wanneer u een verhuisfirma inschakelt voor uw verhuis dan bent u bij de meeste bedrijven automatisch verzekerd. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over extra kosten. Daarnaast maakt een verhuisfirma altijd duidelijke afspraken omtrent de verhuizing en voorziet het bedrijf u van professioneel advies. Vraag om misverstanden te voorkomen altijd aan uw verhuisfirma welke zaken precies verzekerd zijn.

Verhuisfirma Genk

Bespaar op uw verhuisfirma uit Genk

Wilt u niet te veel betalen voor uw verhuizing en bent u op zoek naar een geschikte verhuisfirma uit Genk? Het vergelijken van offertes is dan de beste oplossing. Zo bespaart u tot wel honderd euro op uw verhuiskosten. Vraag nu tot wel 6 offertes aan van betrouwbare verhuisfirma’s uit Genk en start de vergelijking. De aanvraag is gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. Uw aanvraag is al binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen nemen specialisten contact met u op om de opdracht door te spreken.

3/5 - (2 votes)

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar