Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen? Deze pagina helpt u om slimme keuzes te maken als u gaat verhuizen. We geven informatie over verhuizen, de planning en belangrijke aandachtspunten. Hierdoor kunt u de beste keuzes maken voor uw verhuizing.

Hoeveel kost een verhuizing?

U wilt verhuizen en de eerste vraag die in u opkomt is waarschijnlijk: wat zijn de kosten voor deze verhuizing? Verhuiskosten bestaan uit 3 onderdelen:

  • Kosten voor de verhuiswagen
  • Kosten voor de verhuizers
  • Voorrijkosten

Hieronder vindt u een overzicht van de gemiddelde kosten per onderdeel per uur.

DienstRichtprijs
Verhuiswagen
verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer€ 60 per uur
verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer€ 75 per uur
Verhuizers
Verhuizing naar flat of twee- tot drie kamerappartement€ 750
Verhuizing naar twee-onder-een-kap€ 900
Verhuizing naar vrijstaande woning, villa of penthouse€ 1100
Voorrijkosten
Voorrijkosten algemeen€ 0,50 - € 1 per km

Bespaar 40% op de prijs van het verhuizen

Voor elke verhuisopdracht is er weer een andere prijs. Wilt u precies weten waar u aan toe bent en zorgeloos kunnen verhuizen? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan bij verhuizers bij u uit de buurt.

Het aanvragen van offertes is geheel gratis én vrijblijvend. U krijgt duidelijk inzicht in de prijzen, zonder dat u ergens aan vast zit. Bovendien blijven uw gegevens privé en worden deze alleen gebruikt voor het aanvragen van offertes.

Op zoek naar een verhuisfirma?

Ontdek welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Zorgeloos verhuizen

Een verhuisbedrijf kan verschillende taken voor u uitvoeren. Denk aan het in- en uitpakken en het vervoeren van uw inboedel. Het voordeel van het inschakelen van een erkend verhuisbedrijf s dat deze snel en efficiënt werkt.

We adviseren u om te kiezen voor Erkende Verhuizers. Zij hebben een opleiding afgerond en voldoen aan eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. De algemene voorwaarden zijn in samenspraak met de consumentenbond opgesteld en de verzekering is goed geregeld. Let er bij de aanvraag van een verhuisofferte dan ook goed op of u te maken hebt met een erkend verhuisbedrijf.

Particulier, zakelijk of internationaal verhuizen

Verhuizen kan binnen verschillende gebieden ingedeeld worden. Veel consumenten denken direct aan de particulier verhuizen, maar ook zakelijke of internationale verhuizingen komen veel voor en hebben specifieke aandachtspunten. Denk bij een bedrijfsverhuizing bijvoorbeeld aan het aanstellen van een coördinator en het maken van een draaiboek. Dat zorgt voor een goed gestroomlijnde verhuizing. Internationaal verhuizen vraagt om een gespecialiseerd verhuisbedrijf, dat ervaring heeft met het vervoer van containers over zee of door de lucht.

verhuizen

Kosten en moeite besparen bij het verhuizen? Check de verhuistips!

Ook bij het verhuizen kunt u de kosten laag houden en uzelf moeite besparen. Hiervoor hebben wij enkele verhuistips op een rijtje gezet.

1. Verhuis met structuur

Verhuis verstandig en verhuis hierdoor snel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van een planning of een checklist om zo gestructureerder aan de slag te gaan.

2. Verhuis efficiënt

Om stress te voorkomen raden wij u aan om zo efficiënt mogelijk in te pakken. Begin op tijd met inpakken en huur of koop stevige en gespecialiseerde verhuisdozen. Het verhuizen verloopt sneller als u de inboedel al klaarzet voor de verhuisdag. Hierdoor zijn de spullen sneller ingeladen. Ten slotte is het handig om op elke doos de inhoud op te schrijven, zodat ook het uitpakken vlotter verloopt.

3. Neem een professioneel verhuisbedrijf in dienst

Veel mensen denken dat het verhuizen iets is wat zij zelf kunnen doen. Echter is verhuizen niet voor iedereen weggelegd. In de praktijk blijkt dat er nogal eens wat mis gaat als mensen zelf aan de slag gaan om hun inboedel van A naar B te vervoeren. Daarom is het verstandig om een expert het werk te laten uitvoeren.

Hoe vindt u snel en gemakkelijk een voordelige en erkende verhuizer bij u in de buurt? Simpel. Vraag tot maar liefst 6 offertes aan van gerenommeerde verhuizers bij u uit de buurt. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden. Binnen 2 werkdagen nemen de vakspecialisten contact met u op. Daarnaast is de aanvraag gratis en geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast!

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar