Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisfirma Brugge

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuisfirma in of rondom Brugge? Op deze pagina vindt u handige kosteninformatie en tips voor het vinden van een betrouwbare verhuisfirma uit Brugge.

De prijs voor een verhuisfirma uit Brugge

Bent u benieuwd naar de richtprijzen van een verhuisfirma uit Brugge? Om een duidelijk beeld te krijgen van de totale kosten die een verhuis met zich meebrengt, vindt u hieronder een kostenoverzicht van de meest voorkomende situaties.

OptieAantal verhuizersVerhuisservicesTotale kosten
Twee- of driekamerappartement1 verhuizer€ 600 - € 850
Twee-onder-een-kapwoning2 verhuizers- Inpakker€ 900 - € 1.200
Vrijstaande woning of villa4 verhuizers- Inpakker
- Handyman
€ 1.400 - € 1.700

Vergelijk en kies de beste deal

Bent u op zoek naar de beste verhuisdeal voor uw verhuis? Door het vergelijken van offertes vind u in één oogopslag welke verhuisfirma het beste bij u past. Vraag nu tot 6 offertes aan van gespecialiseerde verhuisfirma’s uit Brugge. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen nemen de specialisten al contact met u op. De aanvraag is gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. Start de vergelijking om te zien welke verhuisfirma het beste bij u past.

Vergelijk prijzen van lokale verhuisfirma's

Ontvang tot wel 6 offertes van bedrijven in uw regio

De belangrijkste kosten van een verhuis

De kosten voor uw verhuis zijn afhankelijk van drie belangrijke factoren: de grootte van uw inboedel, de afstand die een verhuiswagen aflegt van deur tot deur en het inhuren van extra verhuizers. Om een beeld te krijgen van deze kosten, vindt u deze hieronder.

1. Verhuiswagen

Het verhuizen van uw inboedel gaat gemakkelijk via een verhuiswagen. De grootte van de verhuiswagen is echter sterk afhankelijk van de grootte van uw inboedel. Voor een twee- of driekamerappartement heeft u een verhuiswagen van 20m³ en 1 verhuizer nodig. De kosten hiervoor bedragen gemiddeld € 60 per uur.

Wanneer u beschikt over een vrijstaande woning of villa is een verhuiswagen van 50m³ en 1 verhuizer sterk aan te raden. De inboedel past namelijk niet in een kleine verhuiswagen. De kosten voor deze verhuiswagen met 1 extra verhuizer bedragen in Brugge gemiddeld € 75 per uur.

2. Kilometervergoeding

Bij het inhuren van een verhuiswagen moet u rekening houden met de afstand die de verhuiswagen moet afleggen. Een verhuisfirma uit Brugge rekent meestal de eerste 20 kilometer gratis, waardoor u goedkoper uit bent. De berekening voor extra kilometers gaat lopen na deze gratis kilometers, totdat de verhuiswagen terug is bij het bedrijf. De kosten voor extra kilometers liggen meestal tussen € 0,50 – € 1 per km.

3. Extra verhuizers

Om uw verhuizing zo snel mogelijk te laten verlopen, bieden alle verhuisfirma’s de mogelijkheid om extra verhuizers in te huren. Met het inhuren van extra verhuizers bespaart u veel tijd en kosten, waardoor u nog sneller van uw nieuwe woning kunt genieten. Het inhuren van een verhuizer kost tussen € 30 – € 35 per uur.

Verhuisfirma-Brugge

De voordelen van een verhuisfirma uit Brugge

Wilt u snel genieten van uw nieuwe woning? Een verhuisfirma biedt meer voordelen dan u denkt. De extra verhuisservice is een van deze voordelen. Het inpakken van uw inboedel, een veilige opslag van uw spullen of het verhuren van een verhuislift behoren allemaal tot de extra mogelijkheden. Daarnaast kennen de verhuisfirma’s het wegennet in en rondom de stad uit hun hoofd, waardoor het verhuizen veel sneller en efficiënter gaat. U bespaart er dus een hoop tijd door.

3 belangrijke tips voordat u gaat verhuizen

Wilt u niet voor onverwachte situaties komen te staan tijdens uw verhuis? Lees dan deze 3 belangrijke tips voor u gaat verhuizen, zodat uw verhuis zonder stress verloopt.

1. Begin tijdig met inpakken

U bespaart een hoop stress en ongemak wanneer u tijdig begint met het inpakken van uw inboedel. Wij raden u aan om ongeveer 4 weken van tevoren al te beginnen met het inpakken van uw inboedel. Pak hierbij de meeste spullen in. Wanneer u beschikt over voldoende tijd is het verstandig om het eerste deel van uw inboedel al te verhuizen. Op deze manier bespaart u uzelf op de verhuisdag zelf een hoop tijd en stress.

2. Meld tijdig uw adreswijziging

Het tijdig melden van uw adreswijziging is noodzakelijk om vervelende situaties te voorkomen. Het is belangrijk om de volgende personen of instanties te informeren over uw adreswijziging, zodat iedereen weet waar ze u kunnen bereiken.

3. Regel een parkeervergunning

In Brugge is het op veel plaatsen verboden om te parkeren voor de deur. Wilt u dat er voor uw verhuizing een uitzondering wordt gemaakt door de gemeente? Vraag dan vooraf een tijdelijke parkeervergunning aan. Zo zorgt u dat de gemeente op de hoogte is van uw verhuis en voorkomt u een eventuele boete voor foutief parkeren.Een parkeervergunning in Brugge kost gemiddeld € 20 – € 50.

Vergelijk en bespaar op uw verhuisfirma uit Brugge

Wilt u weten wat de beste verhuisfirma is voor uw opdracht? Door het vergelijken van offertes ziet u meteen welke verhuisfirma het beste bij u past. Vraag nu tot 6 offertes aan van verhuisfirma’s uit Brugge en ontvang binnen 2 werkdagen al een reactie van de specialisten. Door te vergelijken kunt u tot wel 40% besparen op uw verhuisopdracht. Uw aanvraag is binnen 2 minuten verzonden U zit dus nergens aan vast.

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar