Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisfirma Brussel

Verhuizen is vaak het begin van een nieuw avontuur. Een verhuisfirma uit Brussel zorgt ervoor dat je snel aan dit nieuwe avontuur kunt beginnen. Lees op deze pagina alle informatie en mogelijkheden die een verhuisfirma uit Brussel biedt.

De kosten van een verhuisfirma uit Brussel

Bent u op zoek naar de totale kosten van een verhuizing? In de onderstaande tabel zijn de 3 meest voorkomende situaties van een verhuizing in Brussel uitgewerkt.

OptieAantal verhuizersVerhuisservicesTotale kosten
Twee- of driekamerappartement1 verhuizer€ 600 - € 850
Twee-onder-een-kapwoning2 verhuizers- Inpakker€ 900 - € 1.200
Vrijstaande woning of villa4 verhuizers- Inpakker
- Handyman
€ 1.400 - € 1.700

Zo goedkoop mogelijk: vraag familie en vrienden om mee te helpen inpakken en sjouwen tijdens de verhuizing. Zo bespaart u niet alleen veel geld, maar verhuist u ook sneller. U hoeft alleen een verhuiswagen en een extra verhuizer in te huren. Een ervaren verhuizer brengt uw spullen namelijk veilig en zorgvuldig naar het nieuwe adres. Wilt u goedkoop verhuizen? De totale kosten voor deze situatie liggen tussen € 400 – € 600.

Extra hulp: twee extra verhuizers en een inpakker helpen u de verhuizing zonder stress door te komen. Uw zware inboedel past in een verhuiswagen van 50m³. Deze totale kosten van deze optie liggen tussen € 800 – € 1.100.

Groot huis: vanwege de grootte van uw inboedel is een verhuiswagen van minimaal 50m³ nodig om uw verhuizing zo efficiënt mogelijk uit te voeren. 4 extra verhuizers zorgen voor structuur en een snelle verhuisdag. Een inpakker zorgt dat al uw spullen schadeloos zijn ingepakt en een handyman is getraind om de gehele inboedel opnieuw te monteren en installeren. De kosten voor deze optie liggen tussen € 1.300 – € 1.600.

Vergelijk de beste verhuisfirma’s uit Brussel

In de verhuisbranche liggen de verschillen in prijs ver uiteen. Wilt u niet teveel betalen voor uw verhuizing? Het vergelijken van offertes is de beste optie. Met het vergelijken van offertes bespaart u namelijk tot 40% op uw gehele verhuizing. Vraag nu tot 6 offertes aan van betrouwbare verhuisfirma’s uit Brussel en ontvang binnen 2 werkdagen al verschillende reacties. Uw aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en is geheel gratis en vrijblijvend.

Vergelijk prijzen van lokale verhuisfirma's

Ontvang tot wel 6 offertes van bedrijven in uw regio

De belangrijkste kostenposten

De kosten van een verhuizing bestaan uit verschillende onderdelen. Om de belangrijkste kosten in beeld te krijgen, zijn deze hieronder uitgewerkt.

1. Verhuiswagen

Grootte verhuiswagenKosten
verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer± € 65 per uur
verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer± € 75 per uur

2. Voorrijkosten

Verhuisfirma’s uit Brussel rekenen gemiddeld € 0,50 – € 1 per km aan voorrijkosten. Deze kosten starten vanaf het moment dat de verhuiswagen gaat rijden en eindigen op het moment dat de verhuiswagen aankomt bij uw woning. Als u een verhuisfirma uit Brussel inhuurt, rekenen deze meestal de eerste 20 kilometers niet mee, waardoor u goedkoper uit bent.

3. Extra verhuizers

Extra verhuizers brengen structuur tijdens uw verhuisdag zodat u sneller kunt genieten van uw droomhuis. Daarnaast hoeft u geen zware inboedel te tillen. Extra verhuizers zijn in te huren voor € 30 – € 35 per uur.

4. Verhuisservice

Verhuisfirma’s uit Brussel bieden u de mogelijkheid om al uw werkzaamheden rondom uw verhuizing uit te besteden. Met de verhuisservice is verhuizen een stuk makkelijker en relaxter. In de onderstaande tabel zijn de meest voorkomende mogelijkheden opgesomd.

Verhuisfirma Brussel

Verhuisfirma uit Brussel: het grootste voordeel

De hoofdstad van België is dichtbevolkt, waardoor Brussel ontzettend veel verhuisfirma’s zowel in als rondom de stad telt. Verhuisfirma’s uit Brussel hebben vele voordelen, maar het grootste voordeel is dat deze verhuizers relatief goedkoper zijn dan in de rest van België. De wet van vraag en aanbod is namelijk van toepassing. Door de grote vraag en de hoge concurrentie, dalen de prijzen en bent u goedkoper uit.

Erkende verhuisfirma’s uit Brussel

Erkende verhuizers zijn betrouwbare en ervaren verhuisfirma’s die zijn aangesloten bij een brancheorganisatie. De firma’s die deze naam mogen dragen moeten aan strenge eisen voldoen. De 3 belangrijkste eisen zijn hieronder kort uitgewerkt.

1. Gedetailleerde offertes. De specialisten sturen u duidelijke offertes, waarin altijd de prijs, werkzaamheden en de algemene voorwaarden staan beschreven. Ook de dag van de verhuizing is meegenomen om misverstanden te voorkomen.

2. Ervaren personeel. De werkzaamheden van uw verhuis worden enkel en alleen uitgevoerd door goed getraind personeel. Deze verhuizers hebben een goede opleiding gehad. Het personeel is betrouwbaar en vanwege de lange werkervaring is de kans op schade aan uw inboedel erg klein.

3. Te herkennen aan een logo. Erkende verhuisfirma’s uit Brussel zijn verplicht om zich te houden aan de vastgestelde regels. Wanneer de verhuisbedrijven zijn goedgekeurd door de brancheorganisatie, herkent u deze verhuisbedrijven aan het logo ‘Erkend Verhuizer’.

Bespaar op een verhuisfirma uit Brussel

Bent u op zoek naar een goedkope maar betrouwbare verhuisfirma uit Brussel? Door offertes van deze verhuisspecialisten te vergelijken ziet u gelijk welke verhuizer het beste bij u past. Vraag nu tot 6 offertes aan van erkende verhuizers uit Brussel. Uw aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en u ontvangt binnen 2 werkdagen al een reactie van de specialisten. U zit nergens aan vast. De aanvraag is namelijk geheel gratis en vrijblijvend.

5/5 - (1 vote)

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar