Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Prijzen verhuisfirma

Het inhuren van een verhuisfirma is een slimme keuze. Wilt u meer inzicht in de prijzen van een verhuisfirma? Lees dan even verder. Op deze pagina vindt u een handig kostenoverzicht en informatie over het inhuren van een verhuisfirma.

Wat kost een verhuisfirma

De prijzen voor het inhuren van een verhuisfirma verschillen sterk per opdracht, waardoor het lastig is om de juiste inschatting te maken. De grootte van uw huis en uw inboedel zijn de belangrijkste factoren voor het bepalen van uw verhuiskosten. U vindt een kostenoverzicht hieronder.

OptieAantal verhuizersVerhuisservicesTotale kosten
Twee- of driekamerappartement1 verhuizer€ 600 - € 850
Twee-onder-een-kapwoning2 verhuizers- Inpakker€ 900 - € 1.200
Vrijstaande woning of villa4 verhuizers- Inpakker
- Handyman
€ 1.400 - € 1.700

Op zoek naar een verhuisfirma?

U regelt het huis, wij de verhuizers.

De belangrijkste verhuiskosten

De prijzen voor een verhuisfirma lopen erg uiteen. Een verhuisfirma biedt namelijk veel meer opties dan u wellicht voor mogelijk houdt. Om een compleet beeld te krijgen van alle verhuiskosten, vindt u de belangrijkste opties hieronder.

1. Verhuiswagen

De prijs wordt grotendeels bepaald door de grootte van uw huis en inboedel. Voor een grote inboedel is namelijk een grotere verhuiswagen nodig. Weet u niet welke verhuiswagen het meest geschikt is voor uw verhuis? In het onderstaande schema vindt u 2 situaties.

Woning:
Grootte verhuiswagen:Kosten:
Twee- of driekamerappartementVerhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer± € 60 per uur
Vrijstaande woningVerhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer± € 75 per uur

2. Kilometervergoeding

De totale afstand die een verhuiswagen aflegt voor uw verhuizing, wordt berekend door de verhuisfirma. De berekening van deze kosten start vanaf het moment dat de verhuiswagen vertrekt vanaf de bedrijfslocatie. De eerste 20 kilometer worden vaak niet in rekening gebracht. Wanneer de verhuiswagen meer dan 20 kilometer moet rijden, betaalt u gemiddeld tussen € 0,50 – € 1 per km.

3. Extra verhuizers

Alle verhuisfirma’s geven u de mogelijkheden om extra verhuizers in te huren. De extra verhuizers zorgen ervoor dat de verhuizing sneller verloopt, waardoor u dus kosten bespaart. Het inhuren van een extra verhuizers kost gemiddeld € 30 – € 35 per uur.

4. Extra verhuisservice

Met de verhuisservice bieden firma’s extra mogelijkheden om u te ontzorgen. De prijs van een verhuisfirma wordt beïnvloed door de extra verhuisservice. Om u een goed beeld te geven van de verschillende verhuisdiensten, vindt u de meest voorkomende diensten in onderstaand schema.

OptieRichtprijsVoordelen
Meubelbewaring€ 115 voor een opslagbox van 30m³ per maand - Ruimte als u nog niet kunt verhuizen
- Extra ruimte als u ruimte tekortkomt
Handyman service€ 40 per uur- Montage/demontage tv, meubelen, schilderijen, e.d.
- Reparatie en schilderwerkzaamheden
Inpakker€ 30 per uur- Inpakken van de gehele inboedel
- Gegarandeerd schadevrij en van goed resultaat
Verhuislift€ 75 per uur- Voor woningen op een hogere verdieping
- Verplaatsen van banken, koelkasten en bedden
Piano verhuizen€ 200 - € 300- Prijs verschilt per grootte van de piano
- De gehele verhuizing verzekerd

verhuiskosten

Geld besparen met een erkende verhuizer

Het grote voordeel van erkende verhuizers in België is dat de firma’s voldoen aan strenge eisen. Erkende verhuisfirma’s hebben goed opgeleid personeel, weten uw inboedel slim in de verhuiswagen in te laden en gaan zorgvuldig met uw spullen om. Daarnaast bezitten erkende verhuizers verschillende verzekeringen, zodat eventuele schade altijd verzekerd is. De offertes die deze verhuisfirma’s afgeven, zijn betrouwbaar, waardoor u geen onnodige extra kosten maakt. De erkende verhuizers in België zijn lid van de Belgische Kamer der Verhuizers (BKV) en zijn te herkennen aan het logo ‘Erkend Verhuizer’.

Bespaar tot 40% op de prijs van uw verhuisfirma

Door offertes te vergelijken, bespaart u tot wel 40% op uw verhuiskosten. Vraag nu tot wel 6 offertes aan van erkende specialisten bij u uit de buurt. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en u ontvangt specifieke prijsinformatie die u verder helpt. Binnen 2 werkdagen nemen de specialisten contact met u op. De aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend. Start nu de vergelijking en bespaar tot wel honderden euro’s op uw verhuis.

2.7/5 - (6 votes)

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar