Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisoffertes

Verhuisoffertes geven u inzicht in de totale kosten en mogelijkheden van een verhuisfirma. Op deze pagina vindt u alle informatie over het aanvragen van verhuisoffertes.

Waarom een verhuisofferte aanvragen?

1. U komt in contact met betrouwbare en professionele verhuisfirma’s uit uw regio.
2. De aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend, waardoor u nergens aan vast zit.
3. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het versturen van de offertes.

Hoe werkt het aanvragen van verhuisoffertes?

1. Vraag gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuizers uit uw regio.
2. Verhuisoffertes selecteert de meest geschikte verhuisfirma’s bij u uit de regio.
3. U ontvangt een e-mail met daarin maximaal 6 verhuisoffertes van geschikte specialisten.
4. Binnen 2 werkdagen nemen de vakspecialisten contact met u op.
5. Vergelijk offertes op basis van prijs, mogelijkheden en kwaliteit.
6. Vind de beste verhuisspecialist voor uw opdracht.

Vraag uw offertes aan

Ontdek welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Wat staat er in een verhuisofferte?

1. De prijs

In de verschillende verhuisoffertes staat een totaalprijs genoteerd. Het is belangrijk om inzicht te krijgen in de totaalkosten van uw verhuisopdracht. Deze totale kosten bevatten eventueel geschatte kosten, omdat nog niet de gehele opdracht in kaart is gebracht. Wilt u niet tegen extra kosten aanlopen? Vraag dan voor het tekenen van de offerte altijd wat de definitieve kosten zijn.

2. De mogelijkheden

Wanneer u verschillende verhuisoffertes aanvraagt, staat er een beschrijving van de werkzaamheden die het verhuisbedrijf voor u gaat uitvoeren. Daarnaast zijn alle extra mogelijkheden opgenomen die het bedrijf te bieden heeft.

3. Uitvoerdatum

Het is belangrijk om te controleren welke uitvoerdatum er op de offerte is vermeld. U wilt toch niet dat de verhuizers op de verkeerde datum voor uw deur staan?

4. Algemene voorwaarden

Op alle verhuisoffertes staan de algemene voorwaarden van de verhuisfirma vermeld. Lees deze altijd goed door. Heeft u vragen over deze algemene voorwaarden? Neem dan contact op met de verhuizers, zij geven u altijd een extra toelichting.

Verhuisoffertes

Hoe vergelijkt u verschillende verhuisoffertes?

Om de verhuizers te vinden die het beste passen bij uw opdracht, is het belangrijk om op een aantal belangrijke zaken te letten. In de onderstaande lijst staan handige tips beschreven om verhuisfirma’s gemakkelijk en snel te vergelijken.

1. Bekijk de totaalkosten van de verhuizing. Hoe zijn deze kosten opgebouwd? Bepaal of de totaalkosten in uw budget passen en check hoe hoog de voorrijkosten zijn. Deze verschillen namelijk per verhuisfirma.

2. Bekijk welke werkzaamheden en mogelijkheden zijn opgenomen in de verhuisoffertes. Denk hierbij aan een verhuiswagen, extra verhuizers en een verhuislift.

3. Bekijk de uitvoerdatum van uw verhuizing. Verhuist u in het weekend? De meeste verhuisfirma’s rekenen extra kosten in het weekend. Vergelijk de offertes van alle verhuisfirma’s, zodat u extra kosten bespaart voor uw verhuisdag.

4. Bekijk of de verhuisspecialist over keurmerken beschikt. Keurmerken geven een indicatie van betrouwbare bedrijven. Het keurmerk ‘Erkende verhuizers’ is in België het meest gewaardeerde en betrouwbare keurmerk.

Bespaartips

Wilt u zo goedkoop mogelijk verhuizen? Er bestaan naast het vergelijken van offertes veel kostenbesparende verhuistips zodat u nooit te veel betaalt voor uw verhuizing. Hieronder vindt u 3 extra bespaartips om uw verhuizing zo goedkoop mogelijk te maken.

1. Vraag familie en vrienden
Wanneer u familie en vrienden strikt om mee te helpen, bespaart u een hoop kosten. Zo hoeft u geen extra verhuizers in te huren om uw inboedel te transporteren.

2. Kies lokaal
In elke regio van België zijn verschillende verhuisfirma’s gevestigd. Waarom zou u een verhuisbedrijf kiezen die ver van uw huis is verwijderd? Het inhuren van een lokale of regionale verhuisfirma zorgt voor minder voorrijkosten. De meeste verhuisfirma’s brengen de eerste 20 kilometer niet in rekening.

3. Verhuis met structuur
Bij het verhuizen naar een nieuwe woning komt veel kijken. Om zo snel mogelijk te verhuizen, is het belangrijk om structuur aan te brengen. De beste opties hiervoor zijn het maken van een planning en een checklist. Zo voorkomt u dat u onnodig kosten maakt, doordat u werkzaamheden of spullen vergeet.

Bespaar 40% op uw verhuisopdracht

Verhuisoffertes aanvragen is een goede manier om geld te besparen op uw opdracht. De offertes van verschillende verhuisfirma’s kunnen namelijk op het gebied van kosten flink uiteen lopen. Door offertes te vergelijken bespaart u tot wel 40% op uw verhuisopdracht. Vraag nu gratis en vrijblijvend tot wel 6 verhuisoffertes aan bij vakspecialisten uit uw regio. U ontvangt al binnen 2 werkdagen een reactie van de verhuizers. Start de vergelijking zodat u snel de juiste verhuisfirma vindt voor uw project.

Op zoek naar een verhuisfirma?

Gratis en vrijblijvend.

4/5 - (2 votes)

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar