Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuislift huren

Het huren van een verhuislift is de ideale oplossing voor het verplaatsen van uw inboedel van of naar een hoger gelegen verdieping. Op deze pagina vindt u alle prijsinformatie en voordelen van een verhuislift.

Wat kost het inhuren van een verhuislift?

De totale kosten van een verhuislift zijn opgebouwd uit een aantal onderdelen. Deze onderdelen vindt u hieronder.

1. De verdieping van de woning

De hoogte die nodig is om uw inboedel te transporteren is het belangrijkste onderdeel van de samenstelling van de kosten. Hoe hoger uw verdieping, hoe hoger de kosten. Verhuist u het ene appartement naar het andere appartement? Zodra u met de verhuislift al uw spullen naar beneden heeft gebracht en uw inboedel in de vrachtwagen is geladen, rijdt de verhuislift mee naar het nieuwe adres. U hoeft dus niet 2 verschillende verhuisliften te huren. Deze kosten vindt u in de onderstaande tabel.

Hoogte:Verhuisservice:Kosten:
Verdieping 1,2,3Verhuislift + 1 verhuizer€ 70 - € 90 per uur
Verdieping 4 en hogerVerhuislift + 1 verhuizer€ 95 - € 150 per uur

2. Kilometervergoeding

Verhuisfirma’s rekenen voorrijkosten om naar uw woning toe te rijden. Deze kosten starten vanaf het moment dat de verhuislift wegrijdt bij het magazijn. De meeste regionale verhuisfirma’s rekenen de eerste 20 kilometer gratis, bij landelijke verhuisfirma’s loopt dit op tot 50 gratis kilometer. De kosten voor extra kilometers liggen tussen de € 0,50 – € 1 per km. De kosten voor de ladderlift starten pas vanaf het moment dat de verhuizer met de lift aankomt bij uw woning.

3. Vervolgtarief

Wanneer u een verhuislift huurt, rekenen de meeste verhuisfirma’s alleen een prijs voor het eerste uur. Na het eerste uur wordt vaak een vervolgtarief per uur gerekend. Dit vervolgtarief hangt af van de hoogte van uw verdieping. De gemiddelde kosten van een vervolgtarief bedragen € 45.

Bespaar op de kosten van een verhuislift

Een verhuislift huren is de beste manier om uw inboedel vanaf een hoger gelegen verdieping te verhuizen. Bent u benieuwd naar de kosten van een verhuislift voor uw verhuizing? Vraag tot 6 offertes aan van specialisten bij u uit de buurt. Door offertes te vergelijken bespaart u gemakkelijk op het inhuren van een verhuisfirma met ladderlift. Uw aanvraag is binnen 5 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen nemen de specialisten al contact met u op. Start nu de vergelijking!

Eenvoudig en betaalbaar verhuizen

Vergelijk offertes en bespaar op uw verhuizing

De voordelen van een verhuislift

Een verhuislift brengt talloze voordelen met zich mee en is de meest gebruikte verhuisservice in België. Een verhuislift bespaart u gesjouw met zware spullen en eventuele rugklachten. De kans op beschadigingen aan uw muur of meubels is bovendien erg groot wanneer u de spullen binnendoor verhuist. Met een verhuislift transporteert u gemakkelijk uw zware inboedel zonder beschadigingen op te lopen.

Daarnaast bespaart u door de aanschaf van een verhuislift veel tijd. Uw inboedel wordt namelijk direct via de verhuislift in de verhuiswagen geplaatst. Zo heeft u geen extra familieleden nodig om uw zware inboedel te sjouwen. Een verhuizer helpt naast het bedienen van de verhuislift namelijk ook mee met het verplaatsen van uw inboedel. Een verhuislift huren zorgt dus voor een extra snelle verhuizing.

Verhuislift

Extra tips bij het inhuren van een ladderlift

Om uw verhuizing met een verhuislift zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen, zijn er voor u 4 belangrijke tips opgesteld.

1. De juiste plaats van de verhuislift

Om uw inboedel zo veilig mogelijk te transporteren, is de plaats van de verhuislift heel belangrijk. De verhuislift hoort zo dicht mogelijk tegen de woning aan te staan, recht onder het juiste raam of balkon. Samen met een platte ondergrond zorgt dit ervoor dat de stabiliteit van de verhuislift optimaal is.

2. De afmetingen van uw raam noteren

Ieder jaar lopen mensen tegen extra kosten aan, omdat de inboedel toch niet door het raam past. Om er zeker van te zijn dat uw inboedel door het raam past, is het belangrijk om voor uw verhuizing de afmetingen van de doorgang te noteren. Zo voorkomt u dat u na het inhuren van een verhuislift op de verhuisdag tegen vertraging en extra kosten aanloopt.

3. Parkeervergunning

In bepaalde situaties is het alleen mogelijk om de verhuislift op de weg te parkeren, waardoor de weg voor een gedeelte geblokkeerd wordt. In een aantal regio’s is het daarom verplicht om een parkeervergunning aan te vragen. De meeste parkeervergunningen zijn geldig voor 1 dag. De kosten voor een parkeervergunning verschillen per regio, maar kosten gemiddeld tussen € 20 – € 50.

Check de keurmerken van een verhuisfirma

U wilt dat uw verhuizing zo soepel mogelijk verloopt. Dan is het goed om de kwaliteit van een verhuisbedrijf te toetsen. Het keurmerk Erkende Verhuizers is een goede kwaliteitsmeter. Een verhuisbedrijf dat zich Erkende Verhuizer mag noemen, houdt zich aan eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Goed opgeleid personeel zorgt voor een nauwkeurige uitvoering van de verhuizing. Het gebruik van milieuvriendelijke materialen is een vereiste en om de veiligheid van eventueel opgeslagen inboedel te garanderen, hebben deze verhuisfirma’s de beschikking over beveiligde bewaarplaatsen. U weet op die manier dus zeker dat een Erkende Verhuizer een goed verhuisbedrijf is en dat uw verhuizing soepel en vakkundig verloopt.

De juiste verhuislift huren, hoe doet u dat?

Wanneer u een verhuislift wilt huren is het belangrijk om zo lokaal mogelijk te zoeken. Door het grote aanbod in verschillende type verhuisliften is het namelijk lastig om de verhuislift te vinden die het beste bij uw opdracht past. Benieuwd wat het inhuren van een ladderlift voor u gaat kosten? Vraag nu tot wel 6 offertes aan van specialisten bij u uit de regio. Door deze offertes te vergelijken ziet u in een oogopslag wat de beste deal is. Uw aanvraag is al binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen nemen de verhuisspecialisten al contact met u op.

5/5 - (1 vote)

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar