Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisservice

Een verhuisfirma biedt veel meer dan u denkt. Met de verhuisservice verdwijnt de verhuisstress als sneeuw voor de zon. Op deze pagina vindt u alle informatie over de verhuisservice en de kosten per service.

Wat kost een verhuisservice

De kosten voor verhuisdiensten verschillen per firma en opdracht, waardoor het lastig is om de juiste keuze te maken. Daarom hebben wij voor u de meest voorkomende diensten en richtprijzen op een rij gezet.

OptieRichtprijsVoordelen
Meubelbewaring€ 115 voor een opslagbox van 30m³ per maand - Ruimte als u nog niet kunt verhuizen
- Extra ruimte als u ruimte tekortkomt
Handyman service€ 40 per uur- Montage/demontage tv, meubelen, schilderijen, e.d.
- Reparatie en schilderwerkzaamheden
Inpakker€ 30 per uur- Inpakken van de gehele inboedel
- Gegarandeerd schadevrij en van goed resultaat
Verhuislift€ 75 per uur- Voor woningen op een hogere verdieping
- Verplaatsen van banken, koelkasten en bedden
Piano verhuizen€ 200 - € 300- Prijs verschilt per grootte van de piano
- De gehele verhuizing verzekerd

Bespaar op een verhuisdienst

De prijzen van een verhuisservice verschillen per opdracht. Wilt u ontspannen verhuizen? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend tot maximaal 6 offertes aan van betrouwbare verhuisfirma’s uit uw regio. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden. Binnen 2 werkdagen nemen de professionals contact met u op. De prijzen van verhuisfirma’s kunnen flink uiteen lopen. Door het vergelijken van deze prijzen kunt u tot wel 40% besparen op uw verhuisdienst. Wie wilt dat nu niet?

Op zoek naar een verhuisfirma?

Vind de verhuisfirma die bij u past

De voordelen van een verhuisservice

Elke dienst biedt u andere voordelen tijdens het verhuizen. Wat deze voordelen precies zijn? Dat leest u hieronder.

1. Meubelbewaring

Wanneer u extra ruimte nodig hebt voor uw inboedel is meubelbewaring de beste oplossing. Op deze manier is uw inboedel voor een korte of lange periode veilig opgeslagen. De kosten van een meubelopslag zijn sterk afhankelijk van de grootte van de ruimte. In de meeste gevallen worden de kosten berekend op basis van het aantal m³. U huurt een opslagruimte van 30 m³ voor gemiddeld € 115 per maand.

2. Handyman service

Voordat u geniet van uw droomhuis, moet u vaak nog enkele werkzaamheden verrichten. Een handyman neemt deze zorg uit handen voor u. Hij houdt zich namelijk bezig met taken als:

  • Het monteren en demonteren van de tv, meubelen, schilderijen, etc.
  • Reparaties
  • Schilderwerkzaamheden
  • Het verwijderen of aanleggen van vloeren
  • Bekabeling

De kosten voor een handyman verschillen per opdracht, maar liggen gemiddeld rond de € 40 per uur.

3. Inpakker

U moet er toch niet aan denken dat uw dure spullen kapot gaan tijdens de verhuizing. Het is daarom mogelijk om uw inboedel te laten inpakken door een professionele inpakker. Deze inpakker zorgt voor een optimale bescherming van uw inboedel zodat deze schadevrij en op een zo veilig mogelijke manier wordt vervoerd. U kunt een inpakker voor ongeveer € 30 per uur inschakelen.

4. Verhuislift

Een hoger gelegen woning is minder gemakkelijk te bereiken. Een verhuislift lost dit probleem op. Op deze manier brengt u bijvoorbeeld banken, bedden en andere zware meubelen gemakkelijk naar boven en beneden. De prijzen van een verhuislift liggen gemiddeld rond de € 75 per uur inclusief 1 verhuizer.

5. Piano verhuizen

Het verhuizen van speciale goederen, zoals een piano is een vak apart. Dit moet namelijk uiterst zorgvuldig gebeuren en het is verstandig om dit over te laten aan een verhuisfirma. Met het gebruik van speciale materialen en de ervaring van deze verhuizers is uw piano in goede handen. De kosten voor het verhuizen van een piano liggen meestal tussen de € 200 – € 300.

Verhuisservice

Verzeker uw inboedel via een verhuisfirma

De vervelende taken tijdens het verhuizen, zoals het sjouwen van dozen en het tillen van zware meubelen zijn voorbeelden van services die een verhuisfirma uit handen neemt. Daarnaast geven verhuisfirma’s professioneel advies en worden er duidelijke afspraken gemaakt omtrent de verhuizing. Het belangrijkste is dat uw volledige inboedel verzekerd is en u zich dus geen zorgen hoeft maken over het ontstaan van eventuele schade. De bedrijven die aangesloten zijn bij een organisatie zoals ‘Belgische Kamer der verhuizers’ hebben namelijk een verplichte verzekering. Wanneer u de focus wilt leggen op werkzaamheden die belangrijk zijn, is het inschakelen van een erkende verhuisfirma de beste optie.

Vergelijk en bespaar op uw verhuisservice

Een goede verhuisservice ontzorgt u op alle mogelijke manieren. Wilt u geld besparen? Dit doet u gemakkelijk door de offertes van specialisten te vergelijken. Vraag geheel gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van betrouwbare verhuisfirma’s uit uw regio. Start de vergelijking en vind de beste verhuisfirma voor uw opdracht.

3/5 - (2 votes)

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar