Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuizers

Verhuizers regelen alle werkzaamheden rondom uw verhuizing. Zo heeft u geen verhuisstress en trekt u snel in uw toekomstige woning. Op deze pagina vindt u alle informatie over de prijzen en mogelijkheden van verhuizers.

Wat kosten verhuizers?

De prijzen van verhuizers lopen door de hoge concurrentie erg uiteen. Een duidelijke schatting van de totale kosten vindt u in onderstaande tabel.

OptieAantal verhuizersVerhuisservicesTotale Kosten
Zo goedkoop mogelijk1 verhuizer€ 400 - € 600
Extra hulp2 verhuizers- Inpakker€ 800 - € 1.100
Grote verhuizing4 verhuizers- Inpakker
- Handyman
€ 1.300 - € 1.600

Zo goedkoop mogelijk: heeft u een aantal vrienden en familieleden gevonden om mee te helpen bij uw verhuizing? Dan bent u zo goedkoop mogelijk uit. De verhuizer hoeft enkel uw inboedel te transporteren naar uw nieuwe woning. De kosten voor het enkel laten transporteren van uw inboedel bedragen € 400 – € 600.

Extra hulp: wilt u er zeker van zijn dat uw inboedel van het begin tot het einde geen schade oploopt? Een inpakker heeft de middelen en is getraind om uw spullen schadevrij in te pakken. Daarnaast gaat uw verhuizing sneller met een extra verhuizer. De totale kosten voor deze optie liggen tussen € 800 – € 1.100.

Groot huis: heeft u een grote inboedel die niet in een verhuiswagen van 50m³ past? Het verhuisbedrijf zal meerdere verhuiswagens in moeten schakelen om uw inboedel te transporteren. Om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen zorgt een inpakker voor uw inboedel en een handyman voor de afwerking. De totale kosten van uw verhuis komen uit op € 1.300 – € 1.600.

Bespaar 40% op verhuizers in uw regio

Bent u op zoek naar verhuizers in uw regio en wilt u weten welke verhuisfirma het beste bij uw opdracht past? Met slechts een aanvraag ontvangt u tot wel 6 offertes van betrouwbare verhuisfirma’s uit uw buurt. Door deze offertes van verhuizers te vergelijken ziet u meteen welke verhuisfirma het beste bij u past. U bespaart hierdoor tot wel 40% op uw verhuiskosten. De aanvraag is gratis, vrijblijvend en binnen 2 minuten verzonden. Daarnaast nemen de specialisten al binnen 2 werkdagen contact met u op. Wilt u niet te veel betalen voor uw verhuizers? Start dan nu de vergelijking.

Op zoek naar een verhuisfirma?

Ontdek welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

De belangrijkste taken van verhuizers

De belangrijkste taak van een verhuizer is het transporteren van uw inboedel. Het op de juiste manier in- en uitladen van uw inboedel is daarom van groot belang. Verhuizers zijn erop getraind om dit proces snel en soepel te laten verlopen.

Tijdens de verhuizing van uw inboedel wilt u natuurlijk geen schade oplopen. Zorg dragen voor uw inboedel is daarom een van de belangrijkste taken van een verhuizer. Uw inboedel is verzekerd door de verhuisfirma. Daarnaast geven verschillende verhuisfirma’s u de mogelijkheid om spullen veilig op te slaan in een garagebox. Wanneer u extra ruimte nodig heeft is dit een goede oplossing.

Verhuizers

Erkende verhuizers in uw regio

Bent u op zoek naar betrouwbare verhuisfirma’s? Vele anderen gingen u voor. Erkende verhuisfirma’s zijn betrouwbare verhuizers, doordat zij aan strenge eisen moeten voldoen van de brancheorganisatie. Om u goed te informeren hebben wij de belangrijkste eisen op een rij gezet.

1. Duidelijke en gedetailleerde offertes. De verhuisfirma’s sturen u overzichtelijke offertes. In deze offertes vindt u altijd de geschatte totaalprijs, een overzicht van de werkzaamheden, de dag van uw verhuizing en de algemene voorwaarden van de verhuisfirma.

2. Juist informeren van de klant. U vindt de juiste informatie op de offerte. Daarnaast vermeldt de verhuisfirma de mogelijke risico’s tijdens uw verhuis en krijgt u inzicht in de verzekeringen die een erkende verhuisfirma aanbiedt.

3. Goed opgeleid personeel. De werkzaamheden van uw verhuis worden enkel en alleen uitgevoerd door goed opgeleid personeel. Vanwege de vaak jarenlange werkervaring, is het personeel betrouwbaar en is de kans op eventuele schade tijdens uw verhuizing zeer klein.

4. Veilige opslag van uw inboedel. Wanneer u gebruikmaakt van meubelbewaring, is uw inboedel veilig opgeslagen in de daarvoor speciaal uitgeruste bewaarplaatsen. Deze bewaarplaatsen zijn beveiligd.

5. Te herkennen aan een logo. Erkende verhuisfirma’s zijn verplicht om zich kenbaar te maken en zich te houden aan de opgestelde regels. U herkent deze verhuisbedrijven aan het logo ‘Erkend Verhuizer’.

Bespaar op betrouwbare verhuizers in uw regio

Heeft u naar verhuizers gezocht, maar nog steeds geen geschikte verhuisfirma gevonden? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan bij verhuisspecialisten in uw regio. Met slechts een aanvraag ontvangt u tot 6 offertes van specialisten uit uw regio. Het vergelijken van verhuizers is een goede manier om de beste deal voor uzelf samen te stellen. Uw aanvraag is al binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen ontvangt u al een reactie van de specialisten.

5/5 - (1 vote)

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar