Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisfirma Oostende

Betrouwbare verhuisfirma’s uit Oostende regelen uw verhuizing snel en vakkundig. Deze verhuisfirma’s verhuizen uw inboedel zonder schade. Bent u benieuwd wat deze bedrijven allemaal te bieden hebben? Ontdek hieronder alle richtprijzen en extra tips voor het inpakken van uw inboedel.

Wat kost een verhuisfirma uit Oostende?

Verhuisfirma’s uit Oostende hanteren allemaal hun eigen prijzen. Om u een goed en duidelijk beeld te geven van de kosten die u kunt verwachten, zijn de gemiddelde kosten van 3 verschillende scenario’s uitgewerkt. Bekijk in de tabel hieronder welke kosten u kunt verwachten.

OptieAantal verhuizersVerhuisservicesTotale kosten
Twee- of driekamerappartement1 verhuizer€ 600 - € 850
Twee-onder-een-kapwoning2 verhuizers- Inpakker€ 900 - € 1.200
Vrijstaande woning of villa4 verhuizers- Inpakker
- Handyman
€ 1.400 - € 1.700

De prijsopbouw van verhuisfirma’s uit Oostende

De totale prijs die verhuisfirma’s zijn opgesplitst in 3 onderdelen: laden, transport en lossen. De kosten zijn als volgt opgebouwd:

Prijsopbouw verhuisfirma

Bespaar 40% op uw verhuisfirma uit Oostende

Het zoeken naar de meest geschikte verhuisfirma is een hele klus. Heeft u de juiste verhuisfirma nog niet gevonden? Vraag dan nu tot wel 6 offertes aan van betrouwbare verhuisfirma’s uit Oostende. Uw aanvraag is al binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen ontvangt u al een reactie van de specialisten. De aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend. Wist u dat het vergelijken van offertes een besparing tot wel 40% oplevert? Start nu de vergelijking en vind de verhuisfirma die het beste bij u past.

Vergelijk prijzen van lokale verhuisfirma's

Ontvang tot wel 6 offertes van bedrijven in uw regio

De grootste kostenposten van uw verhuizing

Uw verhuizing bestaat uit verschillende onderdelen. De kosten van deze onderdelen zijn afhankelijk van 3 belangrijke factoren: de verhuiswagen, de voorrijkosten en het aantal verhuizers. Deze factoren zijn hieronder uitgewerkt.

1. Verhuiswagen

Het inhuren van een verhuiswagen is een must voor iedere verhuizing. Een verhuiswagen transporteert gemakkelijk al uw inboedel van A naar B. Voor een twee- of driekamerappartement heeft u een verhuiswagen van 20m³ en 1 verhuizer nodig. De kosten voor deze verhuiswagen bedragen gemiddeld € 60 per uur.

Beschikt u over een vrijstaande woning of villa? Een verhuiswagen van 50m³ is dan sterk aan te raden. Een extra verhuizer helpt u snel en zorgvuldig verhuizen. De kosten voor deze verhuiswagen met 1 extra verhuizer bedragen in Oostende gemiddeld € 75 per uur.

2. Aantal gereden kilometers

Wanneer u een verhuisbedrijf inhuurt, is het verstandig om rekening te houden met de afstand die de verhuiswagen moet afleggen. Een verhuisfirma uit Oostende rekent namelijk kosten voor het totaal aantal gereden kilometers. De eerste 20 kilometer is meestal gratis. Dit geldt voor de meeste verhuisfirma’s uit West-Vlaanderen. De kosten voor extra kilometers liggen tussen € 0,50 – € 1 per km.

3. Verhuizers

Verhuizers zorgen voor een snelle en zorgvuldige verhuizing. Een verhuisfirma geeft daarom altijd de mogelijkheid om extra verhuizers in te huren. Een extra verhuizer kost gemiddeld tussen € 30 – € 35 per uur.

Verhuisfirma Oostende

Verhuistips voor het beschermen van uw inboedel

Gaat u verhuizen en wilt u dat er geen schade ontstaat aan uw inboedel? Lees dan deze 4 belangrijke tips voor u uw inboedel inpakt en gaat verhuizen.

1. Pak geen brandbare goederen in

Dit klinkt logisch, maar blijkt in de praktijk voor veel mensen nog moeilijker dan gedacht.. Pak brandbare of andere licht ontvlambare goederen nooit in. Er is een kans dat deze flessen gaan lekken. Wanneer de stof uit de fles in aanraking komt met andere brandbare stoffen, kan dit leiden tot een explosie. Wilt u deze producten toch vervoeren? Pak de middelen in een plastic zak in en houd de goederen gescheiden van elkaar tijdens de verhuizing. Wees extra voorzichtig met kinderen. Tijdens het verhuizen ligt een product al snel binnen handbereik. Een verhuisfirma uit Oostende zorgt tijdens uw verhuizing voor het veilig inpakken en vervoeren van deze spullen.

2. Let op met breekbare spullen

Laat deze spullen speciaal inpakken door een verhuisfirma. Deze specialisten beschikken over speciaal inpakmateriaal en weten hoe uw inboedel het beste verhuisd moet worden. Heeft u familie en vrienden gevraagd om u te helpen voor of tijdens uw verhuizing? Voorzie alle dozen met breekbare spullen van een speciaal label. Zo weten alle hulptroepen dat zij extra voorzichtig moeten omgaan met deze spullen.

3. Zorg voor uw zware inboedel

Er zijn een aantal stappen die niet gemist mogen worden voor u begint aan de verhuizing. Het is belangrijk om uw koelkast en vriezer te ontdooien. Daarnaast is het belangrijk om de trommelbeveiliging van uw wasmachine vast te zetten. Doet u dit niet? De schokken tijdens de verhuizing kunnen voor blijvende schade zorgen, waardoor u onnodig extra kosten maakt.

4. Handige tips bij het inpakken van uw inboedel

Sluit voor de zekerheid flesjes af met folie of plastic zakjes, zodat niet alles onder zit wanneer er een lek ontstaat. De tweede tip is het fotograferen van snoeren en bekabeling, zodat u tijd bespaart met het opnieuw aansluiten van al uw elektronische apparaten. Weet u niet zeker of alles juist is ingepakt? Een verhuisfirma uit Oostende controleert uw verhuisdozen altijd vooraf, zodat u niets vergeet.

Vergelijk en bespaar op uw verhuisfirma uit Oostende

Bent u op zoek naar een verhuisfirma uit Oostende? Vind de beste deal door het vergelijken van offertes. Zo ziet u in een oogopslag welke verhuisspecialist het beste bij uw opdracht past. Vraag nu tot wel 6 offertes aan van verhuisfirma’s uit Oostende. De aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend, waardoor u nergens aan vast zit. Uw aanvraag is al binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen nemen de vakspecialisten contact met u op om uw aanvraag door te nemen.

5/5 - (1 vote)

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar