Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisfirma Aalst

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde verhuisfirma uit of rondom Aalst? Prijsindicaties, mogelijkheden en een verhuischecklist vindt u op deze pagina.

De totale richtprijs voor een verhuisfirma uit Aalst

Bent u benieuwd naar de richtprijzen van een verhuisfirma uit Aalst? Om een duidelijk beeld te krijgen van de totale kosten, vindt u 3 situaties in onderstaand overzicht.

OptieAantal verhuizersVerhuisservicesTotale kosten
Twee- of driekamerappartement1 verhuizer€ 600 - € 850
Twee-onder-een-kapwoning2 verhuizers- Inpakker€ 900 - € 1.200
Vrijstaande woning of villa4 verhuizers- Inpakker
- Handyman
€ 1.400 - € 1.700

Vergelijk en vind de goedkoopste verhuisfirma

Wilt u precies weten wat het inhuren van een verhuisfirma uit Aalst kost? Vraag dan gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van betrouwbare verhuisfirma’s uit de omgeving van Aalst. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen nemen de specialisten al contact met u op. Vergelijk de offertes waardoor u tot 40% bespaart op de kosten voor een verhuisfirma.

Vergelijk prijzen van lokale verhuisfirma's

Ontvang tot wel 6 offertes van bedrijven in uw regio

De belangrijkste kosten van een verhuis

De grootste kosten van een verhuizing bestaan uit 3 belangrijke factoren: de grootte van uw inboedel, de afstand die een verhuiswagen aflegt en het inhuren van extra verhuizers. De belangrijkste onderdelen vindt u hieronder.

1. Verhuiswagen

Het verhuizen van uw inboedel gaat gemakkelijk met behulp van een verhuiswagen. De grootte van de verhuiswagen is echter sterk afhankelijk van de grootte van uw inboedel. Voor een twee- of driekamerappartement heeft u een verhuiswagen van 20m³ en 1 verhuizer nodig. De kosten hiervoor bedragen gemiddeld € 60 per uur.

Wanneer u in bezit bent van een vrijstaande woning of villa is een verhuiswagen van 50m³ met minimaal 1 verhuizer aan te raden. De kosten voor deze verhuiswagen met 1 extra verhuizer bedragen in Aalst gemiddeld € 75 per uur.

2. Kilometervergoeding

Verhuisfirma’s rekenen altijd kosten voor de kilometers die zij afleggen. De kilometerteller loopt vanaf het moment dat de verhuiswagen gaat rijden. De meeste verhuisfirma’s uit Aalst brengen de eerste 20 kilometer niet in rekening. De kosten voor extra kilometers liggen meestal tussen € 0,50 – € 1 per km.

3. Extra verhuizers

Heeft u extra hulp nodig bij het verhuizen? U heeft de mogelijkheden om bij een verhuisfirma extra verhuizers in te huren. Het inhuren van extra verhuizers zorgt ervoor dat uw inboedel sneller verhuist wordt en u dus kosten bespaart. Het inhuren van een extra verhuizer kost gemiddeld € 30 – € 35 per uur.

Het voordeel van een verhuisfirma uit Aalst

Een verhuisfirma regelt uw verhuizing snel en vakkundig. Door de jarenlange ervaring van de verhuizers is uw verhuizing snel geregeld. Zo richt u zich op andere zaken die u belangrijk vindt. Daarnaast zijn verhuisfirma’s verzekerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten van eventuele schade. De prijzen voor een specifieke verhuisfirma uit Aalst liggen gemiddeld lager dan in de rest van België, omdat de verhuiswagen minder kilometers hoeft af te leggen voor uw verhuizing.

Verhuisfirma-Aalst-Checklist

Checklist voordat u gaat verhuizen

Voordat u verhuist, moet u veel zaken regelen. Een zorgeloze verhuizing begint bij een goede voorbereiding. Een checklist helpt u daarbij.

1. Adreswijziging doorgeven

Het doorgeven van uw adreswijziging is een belangrijke taak. Die doet u gemakkelijk online via de website van uw gemeente. Geef uw adreswijziging tijdig door aan:

  • Familie en vrienden;
  • Huisarts, tandarts en apotheek;
  • Werkgever en bank;
  • School of crèche van uw kinderen;
  • Sportclubs of andere verenigingen;
  • Centrale dierenbestand (wanneer uw hond of kat een chip heeft).

2. Meterstanden

Wilt u zonder zorgen in uw nieuwe woning gebruikmaken van elektriciteit, gas en water? Controleer voor aanvang van uw verhuis de meterstanden van de oude en nieuwe woning. Zo voorkomt u dat er problemen ontstaan. U wilt toch niet de eerste dagen in het donker doorbrengen?

3. Telefonie en internet

In deze tijd is telefonie en internet niet meer weg te denken. Vraag daarom tijdig een adreswijziging aan bij uw provider als u meteen in uw nieuwe woning gebruikt wilt maken van telefonie en internet.

4. Postadres wijzigen

Wanneer u verhuisd bent, is het storend om uw post nog steeds te ontvangen op het oude adres. Het tijdig wijzigen van uw postadres is daarom een sterke aanrader. Een andere optie is om uw post tijdelijk te laten verder zenden. Via de de dienst ‘Do My Move’ van Bpost krijgt u namelijk 4 maanden extra de tijd om iedereen in te lichten en uw post wordt automatisch doorgestuurd naar het juiste adres.

Kies de beste deal voor uw verhuizing

Als u op zoek bent naar de juiste verhuisfirma uit Aalst, raden wij u aan om offertes te vergelijken van meerdere verhuisfirma’s. Door het vergelijken van offertes bespaart u tot wel 40% op uw verhuizing. Vraag nu gratis en vrijblijvend tot wel 6 offertes aan van gerenommeerde verhuisfirma’s uit Aalst. Uw aanvraag in binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen nemen de specialisten al contact met u op. Vergelijk en ontdek de beste deal voor uw verhuisopdracht.

2.3/5 - (3 votes)

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar