Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisfirma Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een verhuisfirma in Oost-Vlaanderen? Op deze pagina vindt u prijsinformatie en handige tips voor het inhuren van een verhuisfirma uit Oost-Vlaanderen.

Wat kost het inhuren van een verhuisfirma in Oost-Vlaanderen?

Bent u benieuwd naar de richtprijzen voor een verhuis in Oost-Vlaanderen? In onderstaand overzicht vindt u de kosten, uitgewerkt in 3 situaties.

OptieAantal verhuizersVerhuisservicesTotale kosten
Twee- of driekamerappartement1 verhuizer€ 600 - € 850
Twee-onder-een-kapwoning2 verhuizers- Inpakker€ 900 - € 1.200
Vrijstaande woning of villa4 verhuizers- Inpakker
- Handyman
€ 1.400 - € 1.700

Vergelijk en bespaar op uw verhuisfirma in Oost-Vlaanderen

Door verhuisbedrijven uit Oost-Vlaanderen te vergelijken, vindt u gemakkelijk en snel de juiste verhuisfirma voor uw opdracht.. Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend in een keer tot wel 6 offertes aan van erkende verhuisfirma’s uit Oost-Vlaanderen. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen nemen de specialisten al contact met u op.

Vergelijk prijzen van lokale verhuisfirma's

Ontvang tot wel 6 offertes van bedrijven in uw regio

De belangrijkste kosten van een verhuis

De kosten voor uw verhuis zijn afhankelijk van 2 belangrijke factoren: de grootte van uw inboedel en de afstand die een verhuiswagen aflegt van deur tot deur. In onderstaande overzicht ziet u de totale kosten per grootte van de verhuiswagen.

1. Verhuiswagen

Woning:
Grootte verhuiswagen:Kosten:
Twee- of driekamerappartementVerhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer± € 60 per uur
Vrijstaande woningVerhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer± € 75 per uur

2. Voorrijkosten

De afstand die de verhuiswagen aflegt van het bedrijf naar uw huis is belangrijk. Het berekenen van de voorrijkosten start vanaf het moment dat de verhuiswagen begint te rijden. Verhuisfirma’s uit Oost-Vlaanderen rekenen meestal de eerste 20 kilometer gratis. Wanneer de verhuiswagen extra kilometers maakt, liggen de kosten gemiddeld tussen € 0,50 – € 1 per km.

3. Extra verhuizers

Alle verhuisfirma’s bieden u de mogelijkheid om extra verhuizers in te huren. Het inhuren van een extra verhuizer zorgt ervoor dat de verhuizing sneller verloopt, waardoor u kosten bespaart. U kunt dus nog sneller van uw nieuwe woning genieten. Het inhuren van een verhuizer kost tussen € 30 – € 35 per uur.

Verhuisfirma Oost-Vlaanderen

Verhuisfirma in Oost-Vlaanderen: de voordelen

Gaat u verhuizen in of naar Oost-Vlaanderen? Een verhuisfirma in deze regio biedt veel voordelen voor u. De verhuizers zijn bekend in de regio. Hierdoor loopt de verhuizing snel en efficiënt en bespaart u kosten op uw verhuis. Daarnaast rijden verhuisfirma’s in Oost-Vlaanderen minder kilometers van deur tot deur, omdat de vestiging zich bij u in de regio bevindt.

Erkende verhuisfirma’s in Oost-Vlaanderen

Wilt u dat uw verhuis zorgvuldig en zonder schade wordt uitgevoerd? Een erkende verhuisfirma zorgt hiervoor. Deze firma’s zijn lid van de Belgische Kamer der Verhuizers (BKV) en voldoen aan alle wettelijke eisen. Een overzicht van deze eisen vindt u hieronder.

1. Duidelijke en gedetailleerde offertes. De verhuisfirma’s werken met overzichtelijke offertes waarin de tarieven tot in detail staan uitgewerkt.

2. Nauwkeurige uitvoering. Een juiste uitvoering van uw verhuisopdracht is een van de belangrijkste onderdelen die een verhuisfirma waarborgt.

3. Juist informeren van de klant. U vindt de juiste informatie op de offerte. Daarnaast vermeldt de verhuisfirma de mogelijke risico’s tijdens uw verhuis en krijgt u alle informatie over de verzekeringen van erkende verhuisfirma’s.

4. Goed opgeleid personeel. De uitvoering van uw verhuis wordt enkel en alleen uitgevoerd door betrouwbaar en goed opgeleid personeel.

5. Goedgekeurd materiaal. De verhuiswagens, verhuisliften en andere voertuigen die speciaal voor uw verhuis worden ingezet, zijn beveiligd en voldoen aan alle technische normen.

6. Veilige opslag van uw inboedel. Wanneer u gebruikmaakt van meubelbewaring, wordt uw inboedel veilig opgeslagen in de daarvoor speciaal uitgeruste bewaarplaatsen. Deze bewaarplaatsen zijn beveiligd.

7. Te herkennen aan een logo. Erkende verhuisfirma’s zijn verplicht om zich kenbaar te maken. U herkent deze verhuisbedrijven aan het logo ‘Erkende Verhuizer’.

Bespaar op verhuizen in Oost-Vlaanderen

Een goede verhuisfirma uit Oost-Vlaanderen regelt uw verhuizing snel en zorgvuldig. Wilt u geen stress tijdens de verhuizing? Vraag dan nu tot maar liefst 6 offertes aan van professionele verhuisfirma’s uit Oost-Vlaanderen. Door het vergelijken van offertes bespaart u tot wel 40% op uw verhuis. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen nemen de professionals contact met u op. Start de vergelijking en vind de verhuisfirma die het beste bij u past.

3.7/5 - (3 votes)

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar