Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisfirma West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een verhuisfirma in West-Vlaanderen, omdat u uw droomhuis heeft gevonden? Een verhuisfirma neemt alle zorgen uit handen tijdens uw verhuis. Op deze pagina vindt u alle informatie over de richtprijzen en mogelijkheden.

Wat kost het inhuren van een verhuisfirma in West-Vlaanderen?

Bent u benieuwd naar de richtprijzen van een verhuisfirma in West-Vlaanderen? Om een duidelijk beeld te krijgen van de totale kosten, vindt u 3 soorten situaties in onderstaand overzicht.

OptieAantal verhuizersVerhuisservicesTotale kosten
Twee- of driekamerappartement1 verhuizer€ 600 - € 850
Twee-onder-een-kapwoning2 verhuizers- Inpakker€ 900 - € 1.200
Vrijstaande woning of villa4 verhuizers- Inpakker
- Handyman
€ 1.400 - € 1.700

Vergelijk en bespaar op uw verhuiskosten

Wilt u zorgeloos verhuizen? Vraag nu kosteloos en vrijblijvend tot wel 6 offertes aan van verhuizers uit West-Vlaanderen. Het invullen van het aanvraagformulier kost u slechts 2 minuten. Binnen 2 werkdagen nemen de specialisten contact met u op. Door de concurrentie kan het prijsverschil hoog oplopen. Vergelijk nu verschillende verhuisfirma’s en bespaar tot wel 40% op uw verhuis.

Vergelijk prijzen van lokale verhuisfirma's

Ontvang tot wel 6 offertes van bedrijven in uw regio

De belangrijkste kosten van een verhuis

De kosten voor uw verhuis zijn afhankelijk van 2 belangrijke factoren: de grootte van uw inboedel en de afstand die een verhuiswagen aflegt van deur tot deur. Om een beeld te krijgen van de kosten, staan hieronder een aantal situaties uitgeschreven.

1. Verhuiswagen

Het inhuren van een verhuiswagen is een must voor het verhuizen van uw inboedel. De grootte van de verhuiswagen hangt uiteraard af van de hoeveelheid inboedel die u wilt verhuizen. Voor een twee- of driekamerappartement heeft u een verhuiswagen van 20m³ en 1 verhuizer nodig. De kosten hiervoor zijn gemiddeld € 60 per uur.

Wanneer u beschikt over een vrijstaande woning is een verhuiswagen van 50m³ en 1 verhuizer sterk aan te raden. Uw inboedel past in dit geval namelijk niet in een kleine verhuiswagen. De gemiddelde kosten voor deze verhuiswagen met 1 verhuizer bedragen in West-Vlaanderen € 75 per uur.

2. Totaal aantal kilometers

De totale afstand die de verhuiswagen aflegt op uw verhuisdag is belangrijk. De kosten starten namelijk vanaf het moment dat de verhuiswagen gaat rijden en stoppen wanneer de verhuiswagen weer terug is bij het bedrijf. Verhuisfirma’s uit West-Vlaanderen rekenen meestal de eerste 20 kilometer gratis. De kosten voor extra kilometers liggen meestal tussen € 0,50 – € 1 per km.

3. Extra verhuizers

Alle verhuisfirma’s bieden de mogelijkheid om extra verhuizers in te huren. Het inhuren van een extra verhuizer zorgt ervoor dat de verhuizing sneller verloopt, waardoor u dus kosten bespaart. U kunt dus nog sneller van uw nieuwe woning genieten. Het inhuren van een verhuizer kost tussen de € 30 – € 35 per uur.

Extra service voor uw verhuizing

Een verhuisfirma uit West-Vlaanderen heeft veel meer te bieden dan alleen verhuiswagens en extra personeel. Voor u gaat verhuizen is het dus belangrijk om inzicht te krijgen in alle mogelijkheden die een verhuisfirma biedt. De kosten voor verhuisdiensten verschillen per firma en opdracht. De diverse opties staan beschreven in onderstaand overzicht.

OptieRichtprijsVoordelen
Meubelbewaring€ 115 voor een opslagbox van 30m³ per maand - Ruimte als u nog niet kunt verhuizen
- Extra ruimte als u ruimte tekortkomt
Handyman service€ 40 per uur- Montage/demontage tv, meubelen, schilderijen, e.d.
- Reparatie en schilderwerkzaamheden
Inpakker€ 30 per uur- Inpakken van de gehele inboedel
- Gegarandeerd schadevrij en van goed resultaat
Verhuislift€ 75 per uur- Voor woningen op een hogere verdieping
- Verplaatsen van banken, koelkasten en bedden
Piano verhuizen€ 200 - € 300- Prijs verschilt per grootte van de piano
- De gehele verhuizing verzekerd

Verhuisfirma-West-Vlaanderen

Bespaar 40% op uw verhuisfirma uit West-Vlaanderen

Wilt u kosten besparen op uw verhuis? Dit kan snel en eenvoudig door het vergelijken van offertes. U ziet in een oogopslag welk verhuisbedrijf het beste bij u past. De prijsverschillen van verhuisfirma’s in West-Vlaanderen lopen op tot wel 40%. Vraag nu tot wel 6 offertes aan van betrouwbare verhuisfirma’s uit uw regio. Binnen 2 minuten is uw aanvraag verzonden en binnen 2 werkdagen nemen de vakspecialisten contact met u op. Daarnaast is de aanvraag gratis en geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar