Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisfirma Gent

Een verhuisfirma in Gent zorgt voor een vlekkeloze verhuizing. Gaat u verhuizen naar Gent, maar weet u niet hoe u uw verhuis moet aanpakken? Ontdek op deze pagina alle informatie over de richtprijzen en mogelijkheden.

De richtprijzen voor een verhuisfirma uit Gent

Bent u op zoek naar de richtprijzen van een verhuisfirma uit Gent? Wij hebben een drietal situaties voor u uitgewerkt om een duidelijk beeld te geven van de totale kosten die een verhuis met zich meebrengt. Deze situaties zijn in het onderstaande overzicht weergegeven.

OptieAantal verhuizersVerhuisservicesTotale kosten
Twee- of driekamerappartement1 verhuizer€ 600 - € 850
Twee-onder-een-kapwoning2 verhuizers- Inpakker€ 900 - € 1.200
Vrijstaande woning of villa4 verhuizers- Inpakker
- Handyman
€ 1.400 - € 1.700

Bespaar op uw verhuisfirma uit Gent

Wilt u eerder genieten van uw droomhuis? Een verhuisfirma uit Gent regelt dit voor u. Door het vergelijken van offertes kiest u gemakkelijk de verhuisfirma die het beste bij u past. Start nu de vergelijking en vraag binnen 2 minuten tot wel 6 offertes aan van professionele verhuisfirma’s uit Gent. Binnen 2 werkdagen nemen de specialisten al contact met u op. De aanvraag is gratis en geheel vrijblijvend. U kunt tot wel 40% besparen op uw verhuiskosten door te vergelijken.

Vergelijk prijzen van lokale verhuisfirma's

Ontvang tot wel 6 offertes van bedrijven in uw regio

De belangrijkste kosten van een verhuis

De kosten van uw verhuis worden grotendeels bepaald door drie belangrijke factoren: de grootte van de verhuiswagen, de afstand die een verhuiswagen moet afleggen en het inhuren van extra verhuizers. Om een beeld te krijgen van deze kosten, vindt u ze hieronder op een rij.

1. Verhuiswagen

Het inhuren van een verhuiswagen is de beste optie om uw inboedel te verplaatsen. De grootte van de verhuiswagen is echter sterk afhankelijk van de grootte van uw inboedel. Voor een twee- of driekamerappartement heeft u een verhuiswagen van 20m³ en 1 verhuizer nodig. De gemiddelde kosten hiervoor bedragen € 60 per uur.

Wanneer u beschikt over een vrijstaande woning of villa, is een verhuiswagen van 50m³ en 1 verhuizer sterk aan te raden. U heeft namelijk te veel inboedel. Deze spullen passen niet in een kleine verhuiswagen. De kosten voor deze verhuiswagen met 1 extra verhuizer bedragen gemiddeld € 75 per uur.

2. Voorrijkosten

De afstand die de verhuiswagen aflegt op uw verhuisdag is belangrijk. De voorrijkosten starten namelijk vanaf het moment dat de verhuiswagen gaat rijden. Wilt u besparen op een verhuiswagen? Verhuisfirma’s uit Gent brengen meestal de eerste 20 kilometer niet in rekening, waardoor u goedkoper uit bent. De kosten voor extra kilometers liggen gemiddeld tussen € 0,50 – € 1 per km.

3. Extra verhuizers

Alle verhuisfirma’s uit Gent bieden u de mogelijkheid om extra verhuizers in te huren. Het inhuren van een extra verhuizer zorgt ervoor dat de verhuizing sneller verloopt waardoor u dus kosten bespaart. U geniet dus nog sneller van uw nieuwe woning. Het inhuren van een verhuizer kost tussen € 30 – € 35 per uur.

Verhuisfirma-Gent

Verhuislift huren in Gent

Heeft u een hoger gelegen woning en kan uw inboedel niet via de trap verhuisd worden? Dan is een verhuislift een goede oplossing voor u. Een verhuislift brengt namelijk gemakkelijk uw zware meubelen naar boven en beneden. Een verhuislift huurt u via een verhuisfirma uit Gent. De prijs van een verhuislift verschilt per opdracht en is voornamelijk afhankelijk van de hoogte waarvoor de lift nodig is. Een indicatie van de kosten vindt u in onderstaande tabel.

Hoogte:Verhuisservice:Kosten:
Verdieping 1,2,3Verhuislift + 1 verhuizer€ 70 - € 90 per uur
Verdieping 4 en hogerVerhuislift + 1 verhuizer€ 95 - € 150 per uur

Welke extra mogelijkheden biedt een verhuisfirma uit Gent?

Bent u op zoek naar meer mogelijkheden die u helpen voor- tijdens of na uw verhuis? Een verhuisfirma heeft niet alleen verhuisliften, maar helpt u ook met vele andere zaken. De verhuisservice die een verhuisfirma aanbiedt is veel meer dan u denkt. Hieronder vindt u de meest gebruikte diensten op een rij:

1. Meubelbewaring

Kunt u uw inboedel nergens kwijt en heeft u een opslagplaats nodig? Dan is een meubelbewaring een oplossing. Op deze manier is uw inboedel voor een korte of lange periode veilig opgeslagen. In de meeste gevallen worden de kosten berekend op basis van het aantal m3. U huurt een opslagruimte in Gent van 30 m3 voor gemiddeld € 115 per maand.

2. Handyman service

Het verrichten van werkzaamheden voor of na uw verhuis is nooit fijn. Een handyman neemt deze zorg uit handen voor u. Hij houdt zich namelijk bezig met taken als: monteren of demonteren van uw tv, schilderwerkzaamheden en de bekabeling. U kunt zo nog sneller genieten van uw droomhuis. De kosten kunnen door de werkzaamheden verschillen per opdracht en bedragen gemiddeld € 40 per uur.

3. Inpakker

Met het inhuren van een inpakker weet u zeker dat uw gehele inboedel professioneel wordt ingepakt. De specialisten zorgen namelijk voor een optimale bescherming van uw spullen. U wilt toch niet dat uw partner een gebruikelijke fout maakt en zware spullen op uw servies zet? U huurt een inpakker voor ongeveer € 30 per uur bij uw verhuisfirma.

Vergelijk en bespaar op uw verhuisfirma uit Gent

Bent u op zoek naar een verhuisfirma uit Gent? Deze verhuisfirma’s bieden alle mogelijke diensten om uw verhuis in goede banen te leiden. Vraag nu tot 6 offertes aan van gerenommeerde verhuisfirma’s uit Gent en bespaar tot wel 40% op uw verhuiskosten. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen ontvangt u al een reactie van de specialisten. Start nu de vergelijking en kies de goedkoopste verhuisfirma. De aanvraag is gratis en geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar