Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisfirma Antwerpen

Bent u op zoek naar een verhuisfirma uit Antwerpen? Daar wilt u natuurlijk niet teveel voor betalen. Hieronder vindt u alle prijsinformatie en mogelijkheden van een verhuisfirma uit Antwerpen.

Wat kost een verhuisfirma uit Antwerpen?

Om een duidelijk beeld te krijgen van de totale kosten voor het inhuren van een verhuisfirma, hebben wij 3 verschillende situaties voor u uitgewerkt.

OptieAantal verhuizersVerhuisservicesTotale Kosten
Zo goedkoop mogelijk1 verhuizer€ 400 - € 600
Extra hulp2 verhuizers- Inpakker€ 800 - € 1.100
Grote verhuizing4 verhuizers- Inpakker
- Handyman
€ 1.300 - € 1.600

Vergelijk en bespaar op uw verhuisfirma uit Antwerpen

Kunt u niet wachten om uw nieuwe woning in te richten? Een verhuisfirma uit Antwerpen zorgt dat uw inboedel snel maar zorgvuldig wordt verhuisd. Door het vergelijken van offertes bespaart u tot wel 40% op uw verhuiskosten en kunt u dus goedkoop verhuizen naar Antwerpen. Vraag nu tot 6 offertes aan, zodat u geen onnodige kosten maakt. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen nemen de specialisten al contact met u op.

Vergelijk prijzen van lokale verhuisfirma's

Ontvang tot wel 6 offertes van bedrijven in uw regio

De belangrijkste kosten van een verhuizing

De kosten voor uw verhuis zijn afhankelijk van 3 belangrijke factoren: de grootte van uw inboedel, de afstand die een verhuiswagen aflegt van deur tot deur en de extra verhuizers. Deze kosten vindt u in de onderstaande tabel.

1. Verhuiswagen

Woning:
Grootte verhuiswagen:Kosten:
Twee- of driekamerappartementVerhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer± € 60 per uur
Vrijstaande woningVerhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer± € 75 per uur

2. Voorrijkosten

Voor het bepalen van de voorrijkosten is het goed om de afstand die de verhuiswagen aflegt van het bedrijf naar uw huis te meten. De berekening van deze kosten start vanaf het moment dat de verhuiswagen gaat rijden. Kiest u voor een verhuisfirma uit Antwerpen? De meeste firma’s brengen de eerste 20 kilometer vaak niet in rekening. Wanneer zij meer dan 20 kilometer moeten rijden, liggen de kosten gemiddeld tussen de € 0,50 – € 1 per km. Wilt u goedkoper verhuizen? Kies dan voor de verhuisfirma die het dichtst bij u in de buurt ligt.

3. Extra verhuizers

Alle verhuisfirma’s bieden de mogelijkheid om extra verhuizers in te huren. Het inhuren van een extra verhuizer zorgt ervoor dat de verhuizing sneller verloopt en u dus kosten bespaart. U kunt dus nog sneller van uw nieuwe woning genieten. Het inhuren van een verhuizer kost tussen € 30 – € 35 per uur.

Verhuisfirma-Antwerpen

Verhuisfirma’s uit Antwerpen: de grootste voordelen

Het grootste voordeel van een verhuisfirma uit Antwerpen is dat de prijzen lager liggen dan in kleinere steden, doordat de concurrentie tussen verhuisbedrijven hoog is. Goedkoop verhuizen naar Antwerpen was nog nooit zo gemakkelijk.

Verhuist u naar het centrum van Antwerpen? Dan is de kans aanwezig dus u een verhuislift nodig heeft. Een groot voordeel is dat alle erkende verhuisfirma’s in Antwerpen u helpen verhuizen naar een hoger gelegen woning. De verhuislift behoort tot de extra verhuisdiensten die uw verhuizing gemakkelijker maken.

3 tips om goedkoop te verhuizen naar Antwerpen

Wilt u weten hoe u goedkoop kunt verhuizen naar Antwerpen? Deze besparingstips helpen u om goedkoop te verhuizen.

1. Steek zelf de handen uit de mouwen

Wanneer u wilt besparen op een verhuisfirma, is het goed om zelf mee te helpen. Pak van tevoren al uw inboedel in en maak alles gereed voor de verhuisdag. Dankzij een goede voorbereiding gaat verhuizen een stuk sneller en bespaart u een hoop kosten. Vraag wel altijd voor het bevestigen van de offerte of de spullen die u zelf heeft ingepakt, verzekerd zijn door de verhuisfirma tijdens de verhuizing.

2. Verhuis niet in het weekend

Bent u van plan om doordeweeks te verhuizen? Dat is namelijk een goed idee. In het weekend rekenen verhuisfirma’s namelijk een toeslag. Deze toeslag verschilt per firma, maar kan fors oplopen. Op een zaterdag zijn de kosten gemiddeld 25% hoger, terwijl dit op zondag zelfs 75% is.

3. Vergelijk offertes

Wist u dat het vergelijken van offertes de makkelijkste manier is om geld te besparen op uw verhuis? De prijzen verschillen per firma en opdracht, maar door te vergelijken ziet u in één oogopslag wie de goedkoopste verhuisfirma is.

Bespaar tot 40% op uw verhuisfirma uit Antwerpen

Wilt u goedkoop verhuizen en geen onnodige kosten uitgeven? Het vergelijken van offertes is de enige manier om de goedkoopste verhuisfirma boven water te halen. U bespaart zo tot wel 40% op uw verhuis. Hoe werkt het? Vraag tot wel 6 offertes aan van erkende verhuizers in Antwerpen. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen ontvangt u al een reactie van de specialisten. De aanvraag is gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar