Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisfirma Limburg

Een verhuisfirma uit Limburg neemt alle taken rondom een verhuizing op zich. Wilt u meer informatie over het inhuren van een verhuisfirma in Limburg? Een handig kostenoverzicht en meer informatie hoe u de verhuizing soepel laat verlopen, vindt u op deze pagina.

Wat kost een verhuisfirma in Limburg?

Bent u benieuwd naar de totale kosten voor een verhuis in Limburg? Om een duidelijk beeld te krijgen van de totale kosten, vindt u hieronder een handig overzicht.

OptieAantal verhuizersVerhuisservicesTotale kosten
Twee- of driekamerappartement1 verhuizer€ 600 - € 850
Twee-onder-een-kapwoning2 verhuizers- Inpakker€ 900 - € 1.200
Vrijstaande woning of villa4 verhuizers- Inpakker
- Handyman
€ 1.400 - € 1.700

Bespaar op een verhuisfirma in Limburg

Wilt u geld besparen op een verhuisfirma in Limburg? Door de vele mogelijkheden, verschillen de prijzen aanzienlijk. Vraag nu gratis en vrijblijvend tot maximaal 6 offertes aan van betrouwbare verhuisfirma’s in Limburg. De professionals nemen binnen 2 werkdagen contact met u op. U vult de aanvraag al binnen 2 minuten in. Start de vergelijking en bespaar nu tot wel 40% op uw verhuisfirma.

Vergelijk prijzen van lokale verhuisfirma's

Ontvang tot wel 6 offertes van bedrijven in uw regio

Wat zijn de belangrijkste verhuiskosten?

De kosten voor uw verhuis zijn afhankelijk van twee belangrijke factoren: de grootte van uw inboedel en de afstand van de verhuiswagen van deur tot deur. Het inhuren van meerdere verhuizers is een extra optie. De kosten voor het huren van een verhuiswagen vindt u in onderstaande tabel.

1. Verhuiswagen

Woning:
Grootte verhuiswagen:Kosten:
Twee- of driekamerappartementVerhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer± € 60 per uur
Vrijstaande woningVerhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer± € 75 per uur

2. Kilometervergoeding

Een van de belangrijkste kosten tijdens uw verhuisdag zijn de voorrijkosten. De afstand die de verhuiswagen aflegt is heel belangrijk. De berekening van de kosten start op het moment dat de verhuiswagen gaat rijden. Kiest u voor een verhuisfirma uit Limburg? Dan brengt de verhuisfirma de eerste 20 kilometer niet in rekening.. Wilt u goedkoop verhuizen? Dan doet u er goed aan om een verhuisfirma te kiezen die is gevestigd bij u in de buurt. . De kosten voor extra kilometers liggen namelijk tussen € 0,50 – € 1 per km.  

3. Extra verhuizers

Iedere verhuisfirma biedt u de mogelijkheid om extra verhuizers in te huren. Het inhuren van een extra verhuizer zorgt ervoor dat de verhuizing sneller verloopt waardoor u s kosten bespaart. U kunt dus nog sneller van uw nieuwe woning genieten. Het inhuren van een verhuizer kost gemiddeld  € 30 – € 35 per uur.

 Verhuisfirma Limburg

Verhuisfirma in Limburg: het grootste voordeel

Heeft u geen zin in het inpakken, sjouwen en monteren van uw inboedel? Wanneer u een betrouwbaar verhuisbedrijf in de regio Limburg inhuurt, verdwijnen uw verhuiszorgen. Het grootste voordeel van deze verhuisfirma’s is dat al uw zorgen verdwijnen door de uitstekende service. Een verhuisfirma regelt namelijk uw verhuizing van start tot finish. Verhuisfirma’s uit Limburg zijn gespecialiseerd in hun werkzaamheden, waardoor uw verhuizing snel en zorgvuldig verloopt.

4 speciale verhuistips die kosten besparen

1. Verhuis doordeweeks

Bent u van plan om in het weekend te verhuizen? Dat begrijpen wij heel goed, want praktisch gezien is dit bijzonder aantrekkelijk. Echter hanteren verhuisfirma’s in het weekend een toeslag.
Deze extra toeslagen bedragen gemiddeld 25% op zaterdag en 75% op zondag.

2. Verhuis met structuur

Een verhuizing is een hele grote klus en er komt veel bij kijken. Om efficiënt te verhuizen, is structuur nodig. Het maken van een planning biedt uitkomst. Door het maken van een planning voorkomt u dat er veel tijd verloren gaat aan het aansturen van de verhuizers. Goed voorbereid aan de slag is namelijk het halve werk.

3. Vergelijk offertes

De prijzen die verhuisfirma’s hanteren verschillen per opdracht. Hoe vindt u dan de firma die het beste bij u past? Vergelijk offertes van verschillende verhuisfirma’s. Door het vergelijken ziet u in een oogopslag welk verhuisbedrijf in Limburg het beste bij u past. Het is de makkelijkste en snelste manier om geld te besparen.

4. Label uw verhuisdozen

Overleg met uw verhuizer welk deel van de inboedel al ingepakt kan worden. U bespaart een hoop tijd en moeite door dit voor de daadwerkelijke verhuisdatum te doen. Na het inpakken is het belangrijk om de verhuisdozen te labelen. Zo weet u precies welk deel van uw inboedel in welke doos zit en hoeft u in uw nieuwe woning niet alle spullen te doorzoeken. Zo geniet u dus sneller van uw nieuwe woning.

Vergelijk en vind de beste verhuisfirma van Limburg

Weet u niet welke verhuisfirma in Limburg het beste bij u past en wilt u toch geld besparen? Vraag nu tot maar liefst 6 offertes aan van professionele verhuisfirma’s uit Limburg. Het prijsverschil in Limburg kan oplopen tot wel 40%. Door het vergelijken van offertes weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen nemen de specialisten contact met u op. Deze aanvraag is gratis en geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar