Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisfirma Kortrijk

Een verhuisfirma uit Kortrijk ontzorgt u op alle mogelijke manieren tijdens uw verhuizing. Bent u benieuwd wat deze verhuisfirma’s te bieden hebben? Ontdek op deze pagina alle mogelijkheden van verhuisfirma’s uit Kortrijk.

Wat kost een verhuisfirma uit Kortrijk?

De totaalprijs van een verhuisfirma is afhankelijk van de grootte van uw verhuizing. In het onderstaande schema zijn de 3 meest voorkomende situaties uitgewerkt.

OptieAantal verhuizersVerhuisservicesTotale kosten
Twee- of driekamerappartement1 verhuizer€ 600 - € 850
Twee-onder-een-kapwoning2 verhuizers- Inpakker€ 900 - € 1.200
Vrijstaande woning of villa4 verhuizers- Inpakker
- Handyman
€ 1.400 - € 1.700

Twee-of driekamerappartement: een verhuizing van of naar een appartement is vaak goedkoper vanwege de grootte van de inboedel. Een verhuiswagen van 20m³ is groot genoeg voor uw inboedel en een extra verhuizer helpt u sneller te verhuizen. Wilt u zo snel mogelijk verhuizen? Vraag extra familieleden of vrienden om mee te helpen. De totale kosten van uw verhuis bedragen ongeveer € 600 – € 850.

Twee-onder-een-kapwoning: vanwege de grootte van uw inboedel is een verhuiswagen van 50m³ het meest geschikt. Een inpakker pakt uw inboedel zorgvuldig en schadeloos in en 2 extra verhuizers tillen al uw zware inboedel de verhuiswagen in. De totale kosten voor uw verhuizing liggen tussen de € 900 – € 1.200.

Vrijstaande woning of villa: het inhuren van meerdere verhuiswagens van 50m³ is de beste optie om uw verhuizing snel te laten verlopen. Een handyman helpt al uw inboedel opnieuw te monteren en te installeren. De totale kosten voor uw verhuizing liggen dan tussen de € 1.400 – € 1.700.

Vergelijk en vind de goedkoopste verhuisfirma uit Kortrijk

De prijzen van verhuisfirma’s uit Kortrijk verschillen per opdracht. Bent op zoek naar de goedkoopste prijs voor uw verhuis? Door het vergelijken van offertes vindt u gemakkelijk de beste verhuisfirma voor uw opdracht. Vraag nu tot 6 offertes aan van verhuisspecialisten uit Kortrijk. De aanvraag is al binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen nemen specialisten contact met u op. U zit nergens aan vast, de aanvraag is namelijk geheel gratis en vrijblijvend.

Vergelijk prijzen van lokale verhuisfirma's

Ontvang tot wel 6 offertes van bedrijven in uw regio

De grootste kostenposten van uw verhuizing

Om een beeld te krijgen van de kosten, staan hieronder een aantal situaties uitgeschreven.

1. Verhuiswagen

Grootte verhuiswagenKosten
verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer± € 65 per uur
verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer± € 75 per uur

2. Voorrijkosten

De meeste verhuisfirma’s uit Kortrijk rekenen voorrijkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van het aantal kilometers dat de verhuiswagen moet rijden naar de verhuislocatie. Wanneer u zo goedkoop mogelijk wilt verhuizen, is het handig om de meest dichtstbijzijnde verhuisfirma in te huren. Een groot voordeel is dat verhuisfirma’s uit Kortrijk meestal de eerste 20 kilometer niet verrekenen. De kosten voor extra kilometers bedragen meestal tussen € 0,50 – € 1 per km.

3. Extra verhuizers

Extra verhuizers helpen u niet alleen sneller te verhuizen, maar zorgen er ook voor dat u geen zware spullen hoeft te sjouwen. Zo bespaart u dus niet alleen geld, maar voorkomt u ook een pijnlijke rug. Het inhuren van een verhuizer kost tussen de € 30 – € 35 per uur.

4. Verhuisservice

Via de verhuisservice van een verhuisfirma besteedt u gemakkelijk al uw werkzaamheden rondom uw verhuizing uit. In de tabel hieronder zijn de meest gebruikte mogelijkheden en de voordelen op een rij gezet.

OptieRichtprijsVoordelen
Meubelbewaring€ 115 voor een opslagbox van 30m³ per maand - Ruimte als u nog niet kunt verhuizen
- Extra ruimte als u ruimte tekortkomt
Handyman service€ 40 per uur- Montage/demontage tv, meubelen, schilderijen, e.d.
- Reparatie en schilderwerkzaamheden
Inpakker€ 30 per uur- Inpakken van de gehele inboedel
- Gegarandeerd schadevrij en van goed resultaat
Verhuislift€ 75 per uur- Voor woningen op een hogere verdieping
- Verplaatsen van banken, koelkasten en bedden
Piano verhuizen€ 200 - € 300- Prijs verschilt per grootte van de piano
- De gehele verhuizing verzekerd

Verhuisfirma-Kortrijk

Verhuisfirma uit Kortrijk: het grootste voordeel

Een verhuisspecialist zorgt ervoor dat uw verhuisstress verdwijnt. U kunt namelijk niet alleen terecht bij een verhuisfirma om alleen uw verhuizing te regelen, maar ook voor tips en tricks over belangrijke werkzaamheden. Hierdoor verloopt uw verhuizing sneller dan normaal en geniet u ook eerder van uw nieuwe woning. Een bijkomend voordeel is dat u automatisch verzekerd bent. Verhuisfirma’s bieden namelijk verschillende verzekeringen op maat aan. Zo maakt u nooit extra kosten door schade aan uw inboedel. Informeer daarom altijd tijdig bij uw verhuisfirma welke verzekeringen de specialist biedt.

Bespaar op een verhuisfirma uit Kortrijk

U kunt tot wel honderd euro besparen op uw verhuizing. Hoe u dit doet? Door offertes van diverse verhuisfirma’s uit Kortrijk te vergelijken. Vraag nu tot wel 6 offertes aan van betrouwbare verhuisfirma’s uit Kortrijk. De aanvraag is gratis en vrijblijvend, waardoor u nergens aan vast zit. Uw aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en u ontvangt binnen 2 werkdagen al een reactie van de specialisten.

3/5 - (2 votes)

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar