Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisfirma Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar een verhuisfirma in Vlaams-Brabant? Op deze pagina vindt u handige prijsinformatie en tips waardoor u uitkomt bij de juiste verhuisfirma voor uw opdracht.

Wat kost een verhuisfirma uit Vlaams-Brabant?

Bent u op zoek naar de totale kosten voor een verhuisfirma uit Vlaams-Brabant? Om hier een duidelijk beeld van te krijgen, vindt u in onderstaand overzicht 3 situaties.

OptieAantal verhuizersVerhuisservicesTotale kosten
Twee- of driekamerappartement1 verhuizer€ 600 - € 850
Twee-onder-een-kapwoning2 verhuizers- Inpakker€ 900 - € 1.200
Vrijstaande woning of villa4 verhuizers- Inpakker
- Handyman
€ 1.400 - € 1.700

Twee-of driekamerappartement: De inboedel van een appartement is vaak snel te verhuizen. U heeft genoeg aan een verhuiswagen van 20m³ en 1 extra verhuizer. De verhuisfirma transporteert enkel uw inboedel naar uw nieuwe woning. De kosten voor uw verhuizing bedragen ongeveer € 600 – € 850.

Twee-onder-een-kapwoning: Wilt u zeker weten dat uw inboedel met de grootst mogelijke zorg wordt vervoerd? Een extra inpakker pakt uw gehele inboedel schadevrij in. Daarnaast past uw inboedel in een verhuiswagen van 50m³. 2 extra verhuizers zorgen ervoor dat uw verhuizing sneller verloopt. De totale kosten komen neer op € 900 – € 1.200.

Vrijstaande woning of villa: Is uw inboedel groter dan 50m³? De verhuisfirma schakelt dan meerdere verhuizers in om uw verhuizing sneller te laten verlopen. Maakt u vervolgens gebruik van een inpakker en een handyman om u een hoop zorgen te besparen? Dan liggen de totale kosten voor uw verhuizing tussen de € 1.400 – € 1.700.

Vergelijk verhuisfirma’s uit Vlaams-Brabant en vind de beste deal

Wist u dat het vergelijken van offertes de makkelijkste manier is om geld te besparen? Vraag nu tot 6 offertes aan van betrouwbare verhuisfirma’s uit Vlaams-Brabant en bespaar tot wel 40% op uw verhuis. Uw aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen nemen de specialisten al contact met u op. De aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend. Wilt u voorkomen dat u onnodig te veel geld betaalt? Vergelijk nu de prijzen en vind de goedkoopste verhuisfirma uit Vlaams-Brabant.

Vergelijk prijzen van lokale verhuisfirma's

Ontvang tot wel 6 offertes van bedrijven in uw regio

De belangrijkste kosten van uw verhuizing

De grootste kosten van een verhuizing bestaan uit 3 belangrijke factoren: de grootte van uw inboedel, de afstand die een verhuiswagen aflegt van deur tot deur en het inhuren van extra verhuizers. U vindt een overzicht van deze kosten in onderstaand overzicht.

1. Verhuiswagen

Woning:
Grootte verhuiswagen:Kosten:
Twee- of driekamerappartementVerhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer± € 60 per uur
Vrijstaande woningVerhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer± € 75 per uur

2. Kilometervergoeding

Verhuisfirma’s rekenen altijd kosten voor de kilometers die zij afleggen. De meter loopt vanaf het moment dat de verhuiswagen rijdt en stopt wanneer de verhuiswagen teruggekeerd is op de bedrijfslocatie. De meeste verhuisfirma’s uit Vlaams-Brabant brengen de eerste 20 kilometer niet in rekening, waardoor verhuisfirma’s uit uw buurt goedkoper zijn dan landelijke firma’s. De kosten voor extra kilometers liggen meestal tussen € 0,50 – € 1 per km.

3. Extra verhuizers

Alle verhuisfirma’s bieden de mogelijkheid om extra verhuizers in te huren. Het inhuren van extra verhuizers bevordert de snelheid van de verhuizing, waardoor u kosten bespaart. Daarnaast hoeft u zelf minder fysieke inspanning te leveren. Het inhuren van een extra verhuizer kost € 30 – € 35 per uur.

Verhuisfirma-Vlaams-Brabant

Een verhuisfirma uit Vlaams-Brabant: het grootste voordeel

Het inhuren van een verhuisfirma uit Vlaams-Brabant biedt veel voordelen. Het belangrijkste voordeel voor u is dat de prijzen van verhuisfirma’s uit Vlaams-Brabant gemiddeld lager liggen dan in de rest van België. Dit komt doordat er veel vraag is naar verhuisbedrijven en de concurrentie in deze provincie hoog is.

Een ander groot voordeel is dat erkende verhuizers uit Vlaams-Brabant verzekerd zijn en u dus geen onverwachte kosten maakt bij eventuele schade. Vraag de verhuisfirma na de offerteaanvraag altijd tot welk bedrag u verzekerd bent.

Bespaar tot wel 40% op uw verhuisfirma uit Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar de exacte prijs voor uw verhuizing? Door offertes te vergelijken hebt u een goed beeld van de totale kosten. Vraag daarom nu tot wel 6 offertes aan van betrouwbare verhuisfirma’s uit Vlaams-Brabant en ontvang binnen 2 werkdagen al een reactie. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en is geheel gratis en vrijblijvend. Bovendien bespaart u tot wel 40% op uw verhuizing door de offertes te vergelijken.

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar