Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisfirma Mechelen

Een verhuisfirma uit Mechelen zorgt ervoor dat uw gehele verhuisdag goed verloopt. Daarnaast adviseren de verhuizers u voor en tijdens uw verhuizing. Lees in dit artikel alles over de prijzen, mogelijkheden en voordelen van een verhuisfirma uit Mechelen.

De kosten van een verhuisfirma uit Mechelen

Iedere verhuisopdracht vereist een andere aanpak waardoor de prijzen per opdracht verschillen. Om u zo goed mogelijk te informeren, zijn in het onderstaande overzicht de 3 meest voorkomende situaties uitgewerkt.

OptieAantal verhuizersVerhuisservicesTotale Kosten
Zo goedkoop mogelijk1 verhuizer€ 400 - € 600
Extra hulp2 verhuizers- Inpakker€ 800 - € 1.100
Grote verhuizing4 verhuizers- Inpakker
- Handyman
€ 1.300 - € 1.600

Zo goedkoop mogelijk: Bent u bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken? Om zo goedkoop mogelijk te verhuizen, hoort u zo min mogelijk uit te besteden. Vraag familie en vrienden om mee te helpen. Instrueer uw familie en vrienden goed voordat u begint aan de verhuizing. Zo zorgt u ervoor dat de verhuizing zo snel mogelijk verloopt en er geen misverstanden ontstaan. U hoeft dan bij een verhuisfirma alleen een verhuiswagen en een extra verhuizer in te huren. De totale kosten liggen rond de € 400 – € 600.

Extra hulp: Een verhuisfirma uit Mechelen biedt verschillende mogelijkheden om extra hulp in te schakelen voor uw verhuizing. Zo schakelt u bijvoorbeeld extra verhuizers in. Wilt u al uw inboedel schadeloos ingepakt hebben? Een inpakker weet precies hoe hij de verhuisdozen moet inpakken, zodat uw inboedel schadeloos op de plaats van bestemming aankomt.De kosten voor deze optie liggen tussen € 800 – € 1.100.

Grote verhuizing: Beschikt u over een ruimere woning of villa? Dan is het raadzaam om extra verhuizers en een inpakker of handyman in te huren. Een verhuiswagen van 50m³ is groot genoeg om uw inboedel te verhuizen. De totale kosten voor deze optie liggen tussen € 1.300 – € 1.600.

Bespaar op uw verhuisfirma uit Mechelen

Bent u op zoek naar een verhuisfirma uit Mechelen en wilt u meer weten over de exacte prijs voor uw verhuisopdracht? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan van verhuisspecialisten uit Mechelen. Met slechts één aanvraag ontvangt u tot wel 6 verhuisoffertes. Door deze offertes te vergelijken, ziet u gemakkelijk welke verhuisfirma het beste bij uw opdracht past. Daarnaast bespaart u tot 40% op uw verhuisopdracht. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en u ontvangt binnen 2 werkdagen al verschillende reacties van de verhuizers.

Vergelijk prijzen van lokale verhuisfirma's

Ontvang tot wel 6 offertes van bedrijven in uw regio

Alle mogelijkheden op een rij

Een verhuisfirma uit Mechelen biedt veel verschillende mogelijkheden om u te ontzorgen tijdens de verhuizing. Om de mogelijkheden zo inzichtelijk mogelijk te maken, zijn de belangrijkste verhuisservices op een rij gezet.

OptieRichtprijsVoordelen
Meubelbewaring€ 115 voor een opslagbox van 30m³ per maand - Ruimte als u nog niet kunt verhuizen
- Extra ruimte als u ruimte tekortkomt
Handyman service€ 40 per uur- Montage/demontage tv, meubelen, schilderijen, e.d.
- Reparatie en schilderwerkzaamheden
Inpakker€ 30 per uur- Inpakken van de gehele inboedel
- Gegarandeerd schadevrij en van goed resultaat
Verhuislift€ 75 per uur- Voor woningen op een hogere verdieping
- Verplaatsen van banken, koelkasten en bedden
Piano verhuizen€ 200 - € 300- Prijs verschilt per grootte van de piano
- De gehele verhuizing verzekerd

De voordelen van een verhuisfirma uit Mechelen

Het belangrijkste voordeel van een verhuisfirma uit Mechelen is het ontzorgen van uw verhuizing. Een verhuisfirma heeft jarenlange ervaring in de gespecialiseerde dienst, waardoor de verhuizers alle kneepjes van het vak kennen. Bovendien werken verhuizers werken in een bepaalde structuur, waardoor de verhuizing sneller en efficiënter verloopt. Door de vele mogelijkheden die hierboven zijn opgesomd, hebben verhuizers altijd een passende oplossing voor uw verhuisopdracht.

Een ander voordeel is de afstand. Het inhuren van een verhuisfirma uit Mechelen is goedkoper dan het inhuren van een landelijke verhuisfirma, doordat de totale reisafstand naar uw woning korter is en u dus minder voorrijkosten hoeft te betalen. Regionale verhuisfirma’s brengen meestal de eerste 20 kilometer niet in rekening.

Verhuisfirma-Mechelen

Vind de meest geschikte verhuisfirma uit Mechelen

De prijs van uw verhuizing hangt niet alleen af van de grootte van uw inboedel en uw woning, maar ook van de verhuisspecialist die u inschakelt. Deze specialisten hanteren namelijk allemaal hun eigen prijzen. Wilt u voorkomen dat u te veel geld betaalt voor uw verhuizing? Vergelijk dan de prijzen. Vraag nu tot 6 offertes aan van verschillende verhuisfirma’s uit Mechelen en ontvang binnen 2 werkdagen al reacties. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden. Doordat de aanvraag geheel gratis en vrijblijvend is, zit u nergens aan vast.

3/5 - (2 votes)

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar