Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisfirma Sint-Niklaas

Een verhuisfirma uit Sint-Niklaas biedt oneindig veel mogelijkheden om uw verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen. Op deze pagina vindt u alle informatie die nodig is om de juiste verhuisfirma uit Sint-Niklaas te vinden.  

De prijzen van een verhuisfirma uit Sint-Niklaas

Bent u benieuwd naar de gemiddelde prijs voor uw verhuizing? De grootte van uw woning is de meest bepalende factor van de prijs. Hoe groter uw woning, hoe hoger de prijs. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van de verhuiskosten voor uw situatie.

Woning:Aantal verhuizers:Kosten:
Twee- of driekamerappartement1 verhuizer€ 600 - € 850
Twee-onder-een-kapwoning2 verhuizers€ 900 - € 1.200
Vrijstaande woning of villa4 verhuizers€ 1.400 - € 1.700

Vergelijk en vind de beste verhuisfirma uit Sint-Niklaas

De totale kosten voor het inhuren van een verhuisfirma uit Sint-Niklaas hangt af van vele factoren. Het is daarom lastig om een geschikte verhuisfirma uit Sint-Niklaas te vinden met de juiste prijs-kwaliteitverhouding voor uw verhuisopdracht. Hoe maakt u de zoektocht gemakkelijker? Door offertes te vergelijken en deze naast elkaar te leggen. Hierdoor ziet u in één oogopslag welke verhuisfirma het beste bij uw opdracht past. Vraag nu tot 6 offertes aan van verschillende verhuisfirma’s uit Sint-Niklaas en ontvang binnen 2 werkdagen al een reactie. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden. U zit nergens aan vast, de aanvraag is namelijk geheel gratis en vrijblijvend.

Vergelijk prijzen van lokale verhuisfirma's

Ontvang tot wel 6 offertes van bedrijven in uw regio

Welke mogelijkheden biedt een verhuisfirma uit Sint Niklaas?

Elke verhuisopdracht heeft een andere aanpak nodig. Door het grote aanbod in mogelijkheden zorgt een verhuisfirma uit Sint-Niklaas ervoor dat de verhuisdag snel en efficiënt verloopt. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden om uw verhuizing soepel te laten verlopen.

1. Verhuislift

Verhuist u van of naar een hoger gelegen woning? Deze woningen zijn vaak minder goed te bereiken, waardoor het verhuizen van uw inboedel moeizamer verloopt. Een verhuislift is de oplossing voor dit probleem. Zware inboedel, zoals een wasmachine en meubels, brengt u via een verhuislift gemakkelijk naar boven en beneden. De prijs van een verhuislift is afhankelijk van de hoogte van uw verdieping. In de onderstaande tabel vindt u de kosten voor het huren van een verhuislift en het inhuren van een verhuizer.

Hoogte:Verhuisservice:Kosten:
Verdieping 1,2,3Verhuislift + 1 verhuizer€ 70 - € 90 per uur
Verdieping 4 en hogerVerhuislift + 1 verhuizer€ 95 - € 150 per uur

2. Inpakker / handyman

Een verhuisfirma uit Sint-Niklaas biedt u de mogelijkheid om extra verhuizers voor uw verhuisdag in te huren. Deze extra verhuizers zijn opgeleid en getraind om verschillende klussen uit te voeren. Het is mogelijk om uw inboedel te laten inpakken zodat u zeker weet dat uw inboedel zorgvuldig en schadevrij worden vervoerd Daarnaast zorgt een handyman ervoor dat uw meubels zijn gedemonteerd en de bekabeling in uw nieuwe woning al wordt aangesloten. De gemiddelde kosten voor deze verhuizers bedragen € 35 per uur.

3. Meubelbewaring

Heeft u tijdig een opslagruimte nodig voor de opslag van uw inboedel? Een verhuisfirma uit Sint-Niklaas biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van een beveiligde meubelbewaring. Het is mogelijk om de opslagruimte voor zowel een korte als lange periode te huren. De kosten van de meubelbewaring zijn afhankelijk van de grootte van uw inboedel. De gemiddelde grootte van een opslagruimte is 30 m3. U huurt een opslagruimte van 30 m3 voor gemiddeld € 115 per maand.

Verhuisfirma-Sint-Niklaas

3 handige tips voor uw verhuisdag

Om de verhuisdag zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal punten waar u rekening mee kunt houden. De onderstaande 3 tips worden vaak vergeten waardoor de verhuisdag niet altijd vlekkeloos verloopt.

1. Pakketje voor de verhuisdag

Het maken van een ‘overlevingspakket’ is een van de meest vergeten taken voor de verhuisdag, terwijl dit toch belangrijk is. Sommige mensen hebben namelijk medicijnen nodig op specifieke tijdstippen, waardoor het handig is om deze bij te hebben. Verzamel daarnaast ook de andere spullen die u zeker nodig heeft.

2. Regel opvang voor kinderen en huisdieren

Kinderen vergen veel aandacht en vooral kleinere kinderen mag u tijdens uw verhuizing niet uit het oog verliezen. Hetzelfde geldt voor huisdieren. Om stress, irritatie en vertraging te voorkomen, is het interessant om opvang te regelen voor uw kinderen en huisdieren.

3. Plaats reserveren voor verhuiswagen

Het reserveren van een plaats voor de verhuiswagen of verhuislift is op 2 manieren mogelijk. De eerste manier is het vooraf op de juiste plaats neerzetten van uw auto. Wanneer de verhuiswagen van uw ingehuurde verhuisfirma uit Sint-Niklaas op de plaats van bestemming is aangekomen, hoeft u alleen de auto te verplaatsen. De tweede manier is het aanvragen van een parkeervergunning wanneer niet mag parkeren. De parkeervergunning is aan te vragen bij de gemeente en kost tussen de € 20 – € 50.

Bespaar tot 40% op uw verhuisfirma uit Sint-Niklaas

Wilt u geld besparen op het huren van een verhuisfirma uit Sint-Niklaas? Door het vergelijken van offertes bespaart u tot 40% op uw verhuiskosten. Hoe u dit doet? Vraag nu tot 6 offertes aan van betrouwbare verhuisfirma’s uit Sint-Niklaas. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en u ontvangt al binnen 2 werkdagen een reactie van de vakspecialisten. Door de prijsverschillen van de verhuisfirma’s naast elkaar te leggen, ziet u gemakkelijk bij welke verhuisfirma u het goedkoopste uit bent. De aanvraag is tevens geheel vrijblijvend en gratis. U zit dus nergens aan vast.

5/5 - (1 vote)

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar