Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisfirma Hasselt

Gaat u verhuizen? Het inhuren van een verhuisfirma uit Hasselt is de beste manier om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Vind hier alle informatie die u nodig heeft om de beste verhuisfirma te vinden.

De totaalprijzen voor een verhuisfirma uit Hasselt

Bent u op zoek naar een verhuisfirma uit Hasselt, maar heeft u geen idee hoeveel dit gaat kosten? Om u hierover een duidelijk beeld te geven, zijn in de onderstaande tabel een aantal situaties uitgewerkt.

Woning:Kosten:
Twee- of driekamerappartement€ 600 - € 850
Twee-onder-een-kapwoning€ 900 - € 1.100
Vrijstaande woning of villa€ 1.000 - € 1.400

Twee- of driekamerappartement: Wanneer u beschikt over een twee- of driekamerappartement dan verhuist u uw inboedel vaak snel. Een verhuiswagen van 20m³ is in deze situatie het meest geschikt om uw inboedel te transporteren. Aangezien appartementen vaak op een hoger gelegen verdieping liggen, is het overwegen van een verhuislift de moeite waard. Een verhuisfirma uit Hasselt beschikt over deze mogelijkheden. De kosten van uw verhuizing bedragen ongeveer € 600 – € 850.

Twee-onder-een-kapwoning: Uw inboedel past in een verhuiswagen van 50m³. Extra verhuizers vervoeren uw inboedel met de grootst mogelijke zorg. Door het inhuren van extra verhuizers, minimaliseert u de kans op schade aan uw inboedel. De totale kosten komen neer op € 900 – € 1.200.

Vrijstaande woning of villa: Is uw inboedel bij elkaar meer dan 50m³? Vanwege de grootte van de inboedel zal de verhuiswagen vaker moeten rijden. Het inhuren van een extra inpakker is een aanrader om uw verhuizing nog sneller te laten verlopen. De totale kosten voor het inhuren van een verhuisfirma uit Hasselt liggen dan tussen de € 1.400 – € 1.700.

Vergelijk en bespaar op uw verhuisfirma uit Hasselt

Bent u op zoek naar de voordeligste deal voor uw verhuis? Stop uw zoektocht. Het vergelijken van offertes is de oplossing. Door offertes te vergelijken ziet u in één oogopslag welke verhuisspecialist uw verhuis tegen de beste prijs wil uitvoeren. Vraag nu tot 6 offertes aan van verhuisfirma’s uit Hasselt en ontvang binnen 2 werkdagen een reactie van de vakspecialisten. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en is geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. Op deze manier zorgt u ervoor dat u niet te veel betaalt voor een verhuisfirma.

Vergelijk prijzen van lokale verhuisfirma's

Ontvang tot wel 6 offertes van bedrijven in uw regio

De belangrijkste kosten van een verhuisfirma

Een verhuisfirma biedt ontzettend veel mogelijkheden. De belangrijkste kosten van deze specialisten zijn afhankelijk van een aantal belangrijke factoren. Deze zijn hieronder weergegeven.

1. Verhuiswagen

Grootte verhuiswagenKosten
verhuiswagen 20 m³ + 1 verhuizer± € 65 per uur
verhuiswagen 50 m³ + 1 verhuizer± € 75 per uur

2. Verhuisservice

Een verhuisfirma uit Hasselt biedt verschillende opties aan om te zorgen dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Zo is het mogelijk om uw inboedel veilig op te slaan in een opslagbox en is het mogelijk om een inpakker, handyman of verhuislift te huren. Op de pagina over een verhuisservice zijn alle mogelijkheden compleet uitgewerkt.

3. Extra verhuizers

Het inhuren van extra verhuizers zorgt ervoor dat u een hoop tijd bespaart tijdens uw verhuisdag. Elke verhuisfirma uit Hasselt biedt de mogelijkheid om extra verhuizers in te huren. De verhuizers transporteren uw inboedel snel en schadevrij. Het inhuren van een extra verhuizer kost tussen € 30 – € 35 per uur.

De grootste voordelen van een verhuisfirma

Verhuisfirma’s bieden door hun expertises vele voordelen. Het grootste voordeel van een verhuisfirma uit Hasselt is dat u automatisch verzekerd bent. U hoeft dus niet voor uw verhuizing een speciale verzekering af te sluiten. Vraag bij het gesprek met de verhuisfirma altijd wat de verzekering precies inhoudt. Bent u al verzekerd? Het is raadzaam om enkele maanden voor de verhuizing uw verzekering nog een keer door te nemen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Daarnaast is het personeel van een verhuisfirma speciaal opgeleid om uw verhuizing snel en zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Zo gebruiken de verhuizers speciale materialen, zodat uw kostbare inboedel niet beschadigd raakt tijdens de verhuizing. Dankzij hun expertise en ervaring weten verhuizers ook welke manier het meest efficiënt is, waardoor dit u een hoop tijd en zorgen scheelt.

De verhuizers voorzien u graag van professioneel advies over de verhuisdag en geven u tips om de verhuizing zo goed mogelijk voor te bereiden.

Verhuisfirma-Hasselt

Bespaar tot 40% op uw verhuisfirma uit Hasselt

Een goede verhuisfirma zorgt voor een vlekkeloze verhuizing. Wilt u buiten een goede verhuisfirma ook nog flink op overige verhuiskosten besparen? Met het vergelijken van offertes bespaart u tot wel 40% op uw totale verhuiskosten. Vraag nu gratis en vrijblijvend tot 6 offertes aan van verhuisfirma’s uit Hasselt. Uw aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen kunt u al reacties van de specialisten verwachten. Wilt u voorkomen dat u te veel betaalt? Start dan nu de vergelijking.

3/5 - (2 votes)

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar