Hero image

Vergelijk verhuis offertes

Vind dé verhuizer voor uw project

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisfirma Roeselare

Een verhuisfirma uit Roeselare ontzorgt u op alle mogelijke manieren tijdens uw gehele verhuizing. Op deze pagina vind u alle prijsinformatie en mogelijkheden van deze verhuisfirma’s.    

De kosten van een verhuisfirma uit Roeselare

De totale kosten voor het inhuren van een verhuisfirma uit Roeselare verschillen per opdracht. Verhuisfirma’s hanteren namelijk hun eigen tarieven. Om de totale kosten voor uw verhuizing in kaart te brengen, zijn in het onderstaande schema 3 mogelijkheden uitgewerkt.

OptieAantal verhuizersVerhuisservicesTotale kosten
Twee- of driekamerappartement1 verhuizer€ 600 - € 850
Twee-onder-een-kapwoning2 verhuizers- Inpakker€ 900 - € 1.200
Vrijstaande woning of villa4 verhuizers- Inpakker
- Handyman
€ 1.400 - € 1.700

De meest voorkomende kosten bij een verhuizing

Een verhuisfirma biedt veel mogelijkheden, waardoor de kosten uiteenlopen. Om een beeld te krijgen van de meest voorkomende kosten, zijn deze hieronder voor u uitgewerkt.

1. Verhuiswagen

Om uw inboedel te verhuizen heeft u een verhuiswagen nodig. Beschikt u over een twee- of driekamerappartement? Uw inboedel is klein genoeg voor een verhuiswagen van 20m³. Samen met 1 extra verhuizer blijft uw inboedel schadevrij. U huurt deze verhuiswagens bij verschillende verhuisfirma’s uit Roeselare. De kosten voor deze verhuiswagen met een extra verhuizer zijn gemiddeld € 60 per uur.

Beschikt u over een groter huis, een vrijstaande woning of villa? Het inhuren van een verhuiswagen met 50m³ laadruimte is dan de beste optie. Een extra verhuizer zorgt dat uw inboedel veilig van A naar B wordt verhuisd. De gemiddelde prijs voor een verhuiswagen met extra verhuizer bedraagt in Roeselare € 75 per uur.

2. Voorrijkosten

Verhuisfirma’s rekenen een kilometervergoeding voor het aantal kilometers dat de verhuiswagen in het totaal heeft afgelegd. Heeft u meerdere verhuiswagens nodig? Houd u dan rekening met extra kosten. De kosten per kilometer bedragen meestal tussen € 0,50 – € 1 per km. Een groot voordeel is dat de eerste 20 gereden kilometers meestal niet in rekening zijn gebracht, waardoor u goedkoper uit bent.

3. Extra verhuizers

Extra verhuizers zorgen voor een snelle verhuizing. Verhuisfirma’s bieden u altijd de mogelijkheid aan om extra verhuizers in te huren. Deze verhuizers zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Wilt u zo snel mogelijk verhuizen? Het inhuren van 1 extra verhuizer kost gemiddeld tussen € 30 – € 35 per uur.

Bespaar op uw verhuisfirma uit Roeselare

Door de prijsverschillen is het moeilijk om de juiste verhuisfirma te vinden. Hoe vindt u gemakkelijk een verhuisfirma voor uw opdracht? Het vergelijken van offertes is de beste methode. Zo ziet u in 1 oogopslag welk bedrijf het beste bij u past. Vraag nu tot 6 offertes aan van betrouwbare verhuisfirma’s uit Roeselare. De aanvraag is binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen nemen de bedrijven al contact met u op. De aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend, waardoor u nergens aan vast zit.

Vergelijk prijzen van lokale verhuisfirma's

Ontvang tot wel 6 offertes van bedrijven in uw regio

Tips om efficiënt te verhuizen

Er zijn veel werkzaamheden die moeten gebeuren wanneer u gaat verhuizen. Met het volgende advies bent u goed voorbereid op uw verhuizing, waardoor verhuizen een stuk eenvoudiger en minder stressvol is.

1. Voorbereidingen treffen

Het verhuizen naar een nieuwe woning wordt vaak gezien als een nieuwe start. Neem daarom niet te veel oude spullen mee. Sorteer zorgvuldig welke spullen u wel en niet mee wilt nemen. Oude spullen kunt u dan het beste verkopen, doneren of weggeven. Ga daarnaast alvast op zoek naar verhuisdozen of inpakmateriaal. Deze materialen zijn verkrijgbaar in winkels of bij uw verhuisfirma. Wilt u milieubewust verhuizen? Steeds meer verhuisfirma’s uit Roeselare houden zich bezig met duurzame materialen en verhuiswagens.

2. Bepaal je budget

Wilt u niet te veel betalen voor uw verhuizing? Het is raadzaam om tijdig een financiële planning te maken voor uw verhuizing. Stel uw verhuisbudget samen voordat u gaat verhuizen, zodat u weet hoeveel u wilt uitgeven. Bepaal daarnaast of u gedeeltelijk zelf wilt verhuizen. Wanneer vrienden en familie helpen met uw verhuizing, bespaart u enorm veel kosten. Zo is goedkoop verhuizen een stuk makkelijker.

3. Spullen inpakken

Begin minimaal 4 weken voor uw verhuisdag al met het inpakken van uw eerste spullen. Hoe eerder u begint, hoe beter. Pak uw inboedel per kamer in en label de verhuisdozen, zodat er geen verwarring ontstaat. Zo sorteert u gemakkelijk waar de dozen in uw nieuwe woning naartoe moeten. Wilt u precies weten wat de inhoud is van elke verhuisdoos? Door de inhoud op de verhuisdoos te schrijven, hoeft u de doos niet open te maken. Dit bespaart een hoop tijd en zoekwerk. Wanneer het niet lukt om al uw spullen in te pakken, beschikken verhuisfirma’s uit Roeselare over extra inpakkers om deze taak over te nemen.

4. Nieuwe woning gereed maken

In de meeste gevallen moet er nog van alles aan de nieuwe woning gebeuren. Denk hierbij aan reparaties, het leggen van vloeren of het stucen van muren. Wanneer u gaat verhuizen, is het de bedoeling dat deze werkzaamheden af zijn. Het is namelijk veel makkelijker verhuizen wanneer uw nieuwe woning al klaar is. U kunt dan namelijk nog niet beginnen met inrichten, waardoor de verhuisdozen in de weg staan.

Verhuisfirma-Roeselare

Vergelijk en vind de beste verhuisfirma uit Roeselare

Bent u op zoek naar een verhuisfirma uit Roeselare? Vraag nu tot 6 offertes aan van betrouwbare verhuisfirma’s uit Roeselare en bespaar tot 40% op uw verhuiskosten. Uw aanvraag is al binnen 2 minuten verzonden en binnen 2 werkdagen ontvangt u reacties van de vakspecialisten. Uw aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

3/5 - (2 votes)

Wilt u in contact komen met betrouwbare verhuisbedrijven?

Ontdek binnen een paar minuten welke verhuisbedrijven passen bij uw verhuizing.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk offertes van verhuisbedrijven en bespaar